Essilor Varilux S f -360 Diesgn

Essilor Varilux S f -360 Diesgn

Varilux S f-360 leće predstavljaju prvi korak k personalizaciji unutar Varilux S Series, obzirom da ove leće uzimaju u obzir personalizirane parametre okvira i prilagođenu udaljenost za čitanje za savršeno pozicioniranje dijela za čitanje. Otkrijte stabilnost u pokretu i široko polje vida s Varilux S f-360.


Nanoptix
Nanoptix Technology dopušta nam da promjenimo osnovnu strukturu progresivne leće. Površina leće sastavljena je od velikog broja optičkih elemenata koji se rekonstruiraju za vrijeme izračuna tako da dopuštaju svjetlu da prođe kroz svaki optički element bez neželjenog izvitoperenja koji izaziva plivajući efekt. Kao ezultat dobivamo leću koja vam pruža stabilnost slike dok se krećete. 

Synchroneyes
Pop prvi put progresivni dizajn - SynchronEyes Technology uzima u obzir fiziološku razliku između desnog i lijevog oka kako bi istovremeno  napravili dizajn leća kao sinhroniziranog para. Ovaj princip osigurava da leće, odnosno vid oba oka funkcionira kao cjelovit sistem pružajući nam široko polje vida.Varilux S f-360 leće predstavljaju prvi korak ka personalizaciji unutar Varilux S Series, obzirom da ove leće uzimaju u obzir personalizirane parametre okvira i priprodnu udaljenost za čitanje za savršeno pozicioniranje dijela za čitanje

Slični proizvodi