Essilor Crizal Alizé

Essilor Crizal Alizé

Essilor Crizal® Alizé™se može pohvaliti jedinstvenim proizvodom Crizal® Alizé™, koji površinu leće čini izuzetno glatkom. Ova dorada je rezultat višegodišnjeg istraživanja i napredne tehnologije, koja omogućava da se nečistoća više ne skuplja na površini leće. Leće na taj način zadržavaju svoju prvobitnu jasnoću i besprijekornu čistoću, a osobi koja ih nosi pruža najbolju moguću vidljivost u svim životnim situacijama. Za naočalne leće oplemenjene sa Crizal® Alizé™ slojem možete se odlučiti bez grižnje savjesti.
Transparentnost u svakoj prilici. Ne stvara blještanje ili dvostruko viđenje predmeta oko sebe te osigurava optimalan kontrast. Vidjeti i biti viđen: u svakoj situaciji zadržat ćete jasan i transparentan pogled, vozite li noću ili dok radite na računalu a oči su Vam pritom vidljive.
Nekoliko savjeta za njegu: Crizal® Alizé™ - naočalne leće vrhunske su kvalitete i lako se održavaju. Redovitim čišćenjem sačuvat ćete jasnoću Vaših Crizal® Alizé™- naočalnih leća za duže vrijeme. Jednostavno se nasapunaju i isperu vodom te se nakon toga prebrišu krpicom za naočalne leće. Rado ćemo Vas savjetovati kako da zadržite jasnoću Vaših stakala.
Prednosti:- specijalnim utvrđivačem postiže se maksimalna otpornost na ogrebotine- sposobnošću odbijanja svjetlosti postiže se optimalno reduciranje blještanja- zahvaljujući posebnom sloju, kapljice vode skliznut će niz staklo- antistatsko svojstvo Crizala omogućava jednostavno čišćenje leća- tvrdi sloj čini Crizal - naočalnu leću otpornijom na udarce i deformaciju

Slični proizvodi