Varilux Physio 3.0 f-360

Varilux Physio 3.0 f-360

Varilux Physio f-360°™ je rezultat 50-godišnjeg iskustva u korekciji presbiopije i velikog psihološkogistraživanja unutar Varilux R&D Centara i Nezavisnih Sveučilišta.
Proces personalizacije je vrlo ugodan i započinje sa okvirom. Vaš optičar uzima mjere kako bi provjerio individualne parametre nošenja (način na koji nosite okvir). Zatim se JEDINSTVENA leća proizvede u Varilux Laboratoriju posebno za svako oko, specijalno za VAS! Zahvaljujući personalizaciji, vidjet ćete +30% LAKŠE (jasnije i ugodnije) kada gledate na blizinu.
Zahvaljujući W.A.V.E. tehnologiji™, inspiriranoj astronomijom i Varilux® patentima, nova Varilux Physio f-360°™ leća je proizvedena posebno za svako oko uz točnost od 0.1 mikrona. Proces personalizacije postavlja sve optičke funkcije na ispravnu poziciju pred oko. Primijenjeno na obje, i prednju i stražnju stranu leće, taj se proces zove "Dvostruki sustav pozicioniranja" (Dual Positioning System™). Sve optičke osobine idealno su razmještene po Varilux Physio f-360°™ leći. Leća funkcionira slično Globalnom sistemu pozicioniranja.Vaš se vid neće izgubiti!
Prema boljoj kvaliteti vida
Zato jer se NAOČALE NOSE na vrlo OSOBAN način, VARILUX® je kreirao nove progresivne leće koje odgovaraju ne samo Vašim očima nego i Vašem osobnom načinu nošenja. Nove Varilux Physio f-360°™ leće su JEDINSTVENE. Dizajnirane su u sinergiji sa Vašim okvirom i načinom na koji ih želite nositi. To su leće dizajnirane posebno za VAS. Odlučite se za Varilux Physio f-360°™ progresivne leće i zamolite Vašeg optičara da ih prilagodi Vašim očima. Priuštite si zadovoljstvo vidjeti BOLJE i LAKŠE.
Visoka rezolucija vida

Zamislite svijet koji Vas okružuje sa preciznijim detaljima i življim bojama. To je stvar Visoke Rezolucije Vida! Ako usporedimo, to je kao poboljšanje slike koju omogućuje DVD naspram stare video kazete, ili slike ekrana visoke rezolucije naspram klasičnog televizora. Sa Varilux Physio f-360°™, doživljavate puno jasniji vid sa poboljšanim kontrastom, štogod radili:
- tijekom vožnje (čak i noću)- dok čitate jelovnik u restoranu pri prigušenom svijetlu- dok čitate mala slova u novinama- prilikom rada na Vašem kompjuteru- kada fotografirate ili gledate televiziju

Slični proizvodi