Varilux X Design

Varilux X Design

Najnoviji pristup vida na blizinu - Varilux X Design! Proširena zona nadohvat ruke!
Kao odgovor na izazove vida na blizinu s kojima se susreću današnji prezbiopi, Varilux X donosi inovacije u dijelu leće koji se koristi pri gledanju na 40 do 70 cm udaljenosti ruke.
U prethodnim dizajnima progresivnih leća za blizinu se uzimala u obzir jedna zona, ona koja se odnosila na udaljenost od 40 cm i 36 stupnjeva. Danas, za Varilux X series uzimaju se u obzir sve udaljenosti prilikom gledanja na blizinu. Ove različite  udaljenosti odgovaraju okruženju udaljenom između 40 i 70 udaljenosti ruke.

Varilux X series progresivna leća nosiocu pruža priliku da nesmetano zapazi svaki detalj u zoni nadohvat ruke, kao i puno šire.
Zona za blizinu je proširea kao nikad do sada zahvaljujuči kombinaciji 3 revolucionarne tehnologije.NANO - revolucija u poluproizvodu. Osovna struktura leće je rekonstruirana za vrijeme kalkulacije na način da eliminira plivajući efekt.SYNCHRONEYES - revolucija u binokularnom vidu.  Uzimajući u obzir fiziološku razliku između oba oka, SynchronEyes osigurava izuzetno široka vidna polja.


NOVA XTEND revolucija u konceptu leće. Xtend tehnologija pruža oštar vid na više udaljenosti za isti smjer gledanja: nosioc nesmetano zapaža svaki detalj u zoni nadohvat ruke i puno više, čak i u pokretu!
  

Kod Varilux X serije se u obzir uzima volumni udio vida po zonama! Duljina ruke je veličina u kojoj potrebe vida doživljavaju najveće promjene. Povećana uporaba pametnih telefona, tableta i multitasking najviše utječu na brze promjene zona vida potrebne za kvalitetno funkcioniranje!
 

Slični proizvodi