Hoyalux iD LifeStyle V+

Hoyalux iD LifeStyle V+


Hoyalux iD LifeStyle V+ Hoyina je nova progresivna leća koju možemo u potpunosti posvetiti vrijednim povratnim informacijama nositelja progresivnih naočala. Važne informacije kao što su navike naručivanja i uneseni podaci o navikama nošenja kroz MyStyle iDentifier, doprinijele su razvoju nove progresivne naočalne leće. Analiza nositelja i direktne povratne informacije kroz testove nošenja, klinička ispitivanja i istraživanja klijenata doprinijeli su novom pogledu na vizualne potrebe modernih presbiopa. Zajedno s novim freeform procesom asferizacije i tehnologijom kalkulacije dizajna, Hoyalux iD LifeStyle V+ rezultat je inovacije bazirane na ljudima.Važan zaključak koji je proizašao iz analize nošenja i podatka o narudžbama je da jedan dizajn ne funkcionira za sve. Hoyalux iD MyStyle je glavni izvor inspiracije za Hoya-in razvoj Hoyalux iD LifeStyle V+.

Hoyalux iD LifeStyle V+ Harmony je potpuna progresivna leća koja ima najudobniju progresivnu distribuciju preko glavnih područja gledanja. Savršen dizajn za iskusne presbiope koju očekuju najbolji mogući vid u svakom polju gledanja, naročito za statičke aktivnosti kao što su čitanje i rad na računalu. 

Hoyalux iD LifeStyle V+ Clarity dinamična je progresivna leća s primarnim fokusom na daljinu. Idealan dizajn za mlade, aktivne presbiope koji zahtijevaju oštar vid i ne prihvaćaju ograničenja u pokretu. 


Slični proizvodi