Hoylux iD MyStyle V+

Hoylux iD MyStyle V+

Trenuci za pamćenje mogu biti gotovi prije nego očekujete. Hoyalux iD MyStyle V+ nova je individualizirana progresivna naočalna leća iz ponude japanskog proizvođača HOYA koja klijentima omogućava kristalno jasan vid u sekundi, stavljajući sliku u fokus. Uvijek i svugdje.

73%* europskih presbiopa ima različitu dioptriju desnog i lijevog oka. Čak i s najmanjom razlikom dioptrije, pozicija u kojoj svjetlo prolazi kroz leću biti će različita za lijevo i desno oko. To će dovesti do vizualne neravnoteže koja može uzrokovati astenopske prigovore kao što su umorne oči, peckanje i glavobolje. Navedeni simptomi su često neprimjetni ili ih se ne povezuje s naočalama. Hoyalux iD MyStyle V+ prva je svjetska progresivna naočalna leća koja u obzir uzima navedenu razliku i balansira performanse dizajna uz pomoć jedinstvene tehnologije binokularne harmonizacije. Hoyalux iD MyStyle prva je svjetska progresivna naočalna leća koju u obzir uzima dioptriju lijevog i desnog oka individualno kao komponentu za kalkuliranje potrebnog binokularnog dizajna progresivnih naočalnih leća. 


Ova patentirana tehnologija binokularne harmonizacije osigurava da je korekcija prilagođena u svakoj točki gledanja, točno prema potrebi svakog oka. 

Rezultat je:• savršeno fokusiranje bez napora• konstantna stabilnost• izvrsna dubinska oštrina vida.

Ovaj potpuno personalizirani progresivni dizajn ne uzima u obzir samo vašu dioptriju, okvir i podatke za ugradnju, već i povijest nošenja naočala, zadovoljstvo s prethodnim lećama i karakteristike životnog stila. Razina personalizacije je potpuna kao i konzultacija vezana za leće. Potpuno personalizirano 3D iskustvo rezultat je individualnosti ovog progresiva.

Namijenjen je za klijente koji žele najvišu razinu personalizacije i konzultacije vezano za leće. Ova grupa se sastoji od iskusnih presbiopa koji su živjeli s ograničenjima konvencionalnih progresivnih dizajna i onih koji jednostavno žele najbolje od najboljeg.
*Hoyini I&R podaci: Europske narudžbe progresivnih naočalnih leća 2007-2013.

 

Slični proizvodi