Oasys 1-day for astigmatism

Oasys 1-day for astigmatism

ACUVUE® OASYS® 1-DAY for ASTIGMATISM kontaktna leća koja pruža udobnost nošenja te jasan i stabilan vid tijekom cijelog dana.

Johnson&Johnson predstavlja nove Acuvue Oasys jednodnevne kontaktne leće 1-Day with HydraLuxe™ for astigmatism. Posebno oblikovan dizajn i Hydraluxe tehnologija vlaže vaše oči tijekom cijelog dana pružajući vam svjež i jasan pogled.
Hydraluxe™ tehnologija
Vaše su oči često umorne i teške nakon napornog dana? Današnji ritam života sve je zahtjevniji i do naših očiju donoseći nam svakodnevan umor, posebno ako dugotrajno gledamo u ekran računala ili boravimo u klimatiziranim prostorima.
Hydraluxe™ tehnologija zasnovana je pomoću dizajna s poboljšanom mrežom molekula sličnim suzama koja se integrira u prirodne suze i tako vlaži vaše oči, održava stabilan suzni film i sprječava simptome suhih i umornih očiju.
Acuvue Oasys – sinonim za udobnost Acuvue Oasys kontaktne leće smatraju se jednim od najudobnijih kontaktnih leća. Udobnost i jasnoća ovih leća vrhunske su kvalitete, a rukovanje je jednostavno zahvaljujući materijalu i plavkastoj boji koja omogućava lakše pronalaženje i korištenje leće.
Od sada kontaktne leće Acuvue Oasys 1-day za astigmatizam možete naručiti u bilo kojoj Livision optici!

Slični proizvodi