Organiziramo DANE OTVORENIH VRATA s posebnom promocijom 1+1 na ACUVUE kontaktne leće!

Organiziramo DANE OTVORENIH VRATA s posebnom promocijom 1+1 na ACUVUE kontaktne leće!

Objavljeno 13.11.2023.

Livision Optika, Vaša destinacija za vrhunski vid, s ponosom najavljuje Dane Otvorenih Vrata uz promociju 1+1 na ACUVUE kontaktne leće!

S ponosom najavljujemo DANE OTVORENIH VRATA posvećene svima koji žele iskusiti prednosti najnovijih Acuvue kontaktnih leća od Johnson & Johnson. U suradnji s ovom renomiranom markom, Livision Optika donosi nevjerojatnu ponudu: Kupite jedan paket ACUVUE leća, a drugi dobivate u cijeni! 

Kroz ovu ekskluzivnu promociju 1+1 , Livision Optika i Johnson&Johnson žele pružiti priliku svima da iskuse vrhunsku tehnologiju i udobnost koju donosi Acuvue linija kontaktnih leća. Ovaj događaj je posebno usmjeren na prve nositelje kontaktnih leća, a mi smo tu da Vam olakšamo korak u svijet bezbrižnog gledanja.

Zašto odabrati ACUVUE kontaktne leće?
Acuvue kontaktne leće donose revolucionarnu HYDRACLEAR PLUS tehnologiju, koja ih čini jedinstvenima na tržištu. 
Ova tehnologija je temeljena na sofisticiranom dizajnu koji oponaša prirodnu površinu oka, pružajući neusporedivu razinu udobnosti i jasnoću vida.

    • HYDRACLEAR PLUS Tehnologija: Ova inovativna tehnologija ugrađuje veliku količinu ovlaživača u materijal koji je visoko propustan za kisik. Rezultat? Kontaktne leće ostaju dugotrajno vlažne, održavajući stabilnost suznog filma. To znači da ćete osjetiti potpunu glatkoću i udobnost tijekom cijelog dana.

    • Pristupačnost i kvaliteta: Johnson & Johnson je sinonim za vrhunsku kvalitetu, a sada uz posebnu ponudu 1+1, ove izvanredne leće postaju pristupačnije nego ikad prije. Ne kompromitirajte kvalitetu za cijenu - s Acuvue lećama, 
dobivate sada oboje.

    • Dizajnirane za Vaš aktivan životni stil: Acuvue leće su idealne za ljude koji vode aktivan život. Bilo da se bavite sportom, radite dugo ispred računala ili jednostavno uživate u slobodi bez naočala, ove leće pružaju iznimnu jasnoću 
vida i udobnost u svakoj situaciji.

Livision Optika Vas poziva na DANE OTVORENIH VRATA:
Pridružite nam se od 13.11.2023. do 30.11.2023. u našim optikama i iskusite sami prednosti Acuvue kontaktnih leća. 
Naš stručni tim biti će tu da Vam pomogne odabrati prave leće prema Vašim potrebama i pruži informacije o njezi leća.
Ne propustite priliku iskoristiti ekskluzivnu ponudu 1+1 na Acuvue leće i uđite u svijet kristalno jasnog vida.

Za dodatne informacije ili postavljanje termina, posjetite najbližu Livision optiku ili nas kontaktirajte ovdje.
Vaš vid, naša briga - Livision Optika.

Livision optika
11 godina s Vama!

Povezani sadržaj