Alvera

Alvera

Alvera – jedinstvena nova otopina za čuvanje i čišćenje kontaktnih leća.Posebno dizajnirana za korisnike silikon hidrogelnih kontaktnih leća.
Optimalnu zaštitu pruža sastojak Aloe Vere koji na površini epitela stvara zaštitnii film koji sprječava ulazak štetnih tvari i tako smanjuje rizik od iritacija.Korisnici nakon uporabe Alvera otopine,prilikom nošenja silikon hidrogelin leća, osjećaju dugotrajnu udobnost.

Kontinuirano nošenje kontaktnih leća na rožnici oka može uzrokovati iritacije i epitelna oštećenja. Da bi se to sprječilo preporučuje se korištenje Alvera otopine koja u svom sastavu sadrži ekstrakt aloe vere – biljku koja ima sposobnost obnavljanja ljudskih epitelnih stanica

Isto tako aloe vera štiti epitelne stanice od upalnih procesa i UV zraka.Nošenjem kontaktnih leća mijenja se fiziologija rožničnog tkiva zbog nastajanja međustaničnog prostora koji može postati podloga za nakupljanje stranih tijela. Alvera otopina stvara zaštitni film na rožnici i time sprječava nakupljanje štetnih tvari u međustaničnom prostoru.

Slični proizvodi