O nama

LIVISION OPTIKA  nalazi se na tri adrese u užem i širem centru grada Zagreba, a to su:
Ulica grada Vukovara 58A, Medveščak 25 i Avenija Dubrovnik 13.

Želja nam je stvoriti prepoznatljive optičke i optometrijske centre koji bi mogli zadovoljiti sve potrebe i želje kupaca, a stručno osoblje dati  informacije te kupcu preporučiti najbolja rješenja. Svi zaposlenici su optičke stručne naobrazbe; direktor tvrtke bc. Livio Svržnjak optometrist , dok ostalo osoblje ima titule stručnog prvostupnika očne optike  i majstora očne optike s višegodišnjim radnim iskustvom.

Koristeći vrhunske radne strojeve „Essilor“ koji  garantiraju kvalitetu izrade u mogućnosti smo izraditi naočale u roku 24 sata. Posebno ističemo da u našim optikama  koristimo „Visioffice“, specijalni uređaj koji mjeri način gledanja te izrađuje i uzima mjere za  jedinstvene naočalne leće s većim vidnim poljem, a budući da smo preko interneta direktno povezani s proizvođačem, u mogućnosti smo odmah slati nalog izrade po zadanim mjerama. Kao što smo mi prepoznali Essilor proizvođača naočalnih leća kao svog vodećeg  partnera tako je i Essilor prepoznao LIVISION OPTIKU kao kvalitetne i pouzdane optike, te stoga zajedno sudjelujemo u istraživanjima.

Kroz dosadašnje poslovanje LIVISION OPTIKA  profilirala se u optometrijski centar koji može zadovoljiti sve potrebe komitenata, od provjere vida, izmjere i izrade jedinstvenih progresivnih leća s većim vidnim poljem koristeći specijalni uređaj ''Visioffice'', pa do izrade dioptrijskih naočala na vrhunskim strojevima ''Essilor '' u vlastitoj radionici.

Prema željama i potrebama kupca, u ponudi imamo i naočalne leće drugih proizvođača kao što su Zeiss, Rodenstock, Hoya.

U ponudi, koju stalno nadopunjujemo novim dioptrijskim okvirima, imamo preko 2.500 komada okvira najpoznatijih svjetskih brendova kao što su:  Etnia, Jaguar, Silhouette, Carolina Herrera, Piere Cardin, Dior, Gucci, Geuss, Police, Diesel, Hugo Boss, Rodenstock, Sting, Timberland, Max& Co, J.F.Ray, Xavier Garcia, BOZ, Tommy Hilfiger, Mark by Mark Jacobs, Mexx                                                                          
Veoma interesantan dio naše ponude sunčanih naočala su  modeli Kaleos, Marck Jacobs, Police, Sting, Furla, Replay ,Guess i Polaroid koji  vam pružaju  sigurnost od štetnih UV zraka i služe kao vaš novi modni dodatak.

Optometrist, bc. Livio Svržnjak koji je svoje  zvanje stekao je na 2. Medicinskom fakultetu Praške Univerzite  specializirao je optiku i optometrju. Njegova stručnost u kontaktologiji, višegodišnje radno iskustvo i stalne edukacije LIVISION OPTIKU  svrstavaju u vodeće optike u gradu Zagrebu kao i Republici Hrvatskoj. Medicinska naobrazba garancija su točnog prezentiranja načina upotrebe i sigurnosti prilikom korištenja kontaktnih leća i otopina.

U našoj optici imamo sve brendove kontaktnih leća i otopina s hrvatskog tržišta kao što su  B&L (Purevision, Soflens, Renu, Biotrue), Alcon-Ciba Vision (Air optix, Dailies, Opti Free, Aosept), Abbot (Complete, Total Care, Oxysept, Blink), Cooper Vision (Biofinity, Proclear, Frequency), Allergan (Optive, Refresh), Bayern (Bephantol), Johnson & Johnson (Acuvue, Oasys) i Avizor (Primasoft, All clean). Ostale proizvode koje nismo naveli možete vidjeti u specifikaciji proizvoda. Kontaktne leće u rasponu od -0.50  do -6.00 dostupne su odmah,kao i  otopine koje držimo u velikim i malim pakiranjima. Također surađujemo s proizvođačima tvrdih i polutvrdih leća te smo u mogućnosti takve kontaktne leće isporučiti u roku od 3 dana. 

Rezultat našeg dosadašnjeg rada su zadovoljni kupci koji, osim što im je vid učinjen  boljim, žele s LIVISION OPTIKOM stvoriti prijateljski odnos i naći mjesto od povjerenja za svoje oči.

ŽELIMO, MOŽEMO I ZNAMO VID UČINITI BOLJIM I LJEPŠIM

Livision optika

Bc. Livio Svržnjak, optometrist