Besplatna provjera vida

Pozivamo Vas sve na BESPLATNU PROVJERU DIOPTRIJE u našim optikama!
Besplatno provjerite svoj vid, te uz pregršt super kupona koji Vas čekaju u besplatnoj Livision aplikaciji uštedite na novim dioptrijskim ili sunčanim naočalama, kontaktnim lećama, otopinama i kapima!!!

Bez obzira  na to kakvo je Vaše zdravlje, važno je redovito kontrolirati oči. Provjera vida kod odraslih osoba koje već nose naočale izrazito je važna jer daje uvid u pravo stanje vida i daju odgovor na pitanje  odgovaraju li postojeće naočale.  
Kod prezbiopa, gdje se porast dioptrije očekuje svake 2 – 3 godine, pregled vida sastavni je dio redovite brige o zdravlju. Isto tako je i kod djece vrlo važno na vrijeme otkriti postoje li kakve smetnje prilikom gledanja. 

Kako biste riješili svaku nedoumicu oko svog vida, za vas smo cijelo ljeto organizirali svakodnevnu besplatnu provjeru vida. Rezervirajte svoj termin provjere kako bismo Vam se mogli maksimalno posvetiti i kako biste izbjegli nepotrebno čekanje. Uz provjeru dioptrije, svakodnevno vršimo i edukaciju o kontaktnim lećama za nove i postojeće korisnike.

Podsjećamo Vas da na besplatnu provjeru vida obavezno ponesete svoje postojeće naočale, a ako nosite kontaktne leće da dođete s njima u očima.  
Provjerava se postojeća korekcija i kakvo je stanje samih naočala ili kontaktnih leća te uzrokuju li kakve probleme. 
Osim vida na daljinu ili blizinu, u dogovoru s našim stručnim osobljem može se napraviti provjera za točnu udaljenost koja Vam treba, npr. za računalo ili za rad na jako male ili velike udaljenosti (urarstvo, streljaštvo...).
Kako nastaju Vaše naočale pogledajte ovdje: 
Provjere vršimo svakim radnim danom od 8:00 - 20:00, subotom od 9:00-14:00 na trima lokacijama u Zagrebu. 

Upoznaj naše poslovnice ovdje.


Poslovnica 1 - Savska cesta 58, ( 01 / 6292 128 )
Poslovnica 1* - Ulica grada Vukovara 58a ( 01 / 6170-718 ) - Zbog preuređenja privremeno preselili na Savsku 58.

Poslovnica 2 - Ulica Medveščak 25 ( 01 / 4666-171 ) NOVO RADNO VRIJEME

Poslovnica 3 - Avenija Dubrovnik 13 ( 01 / 2820-581 )