Besplatna provjera vida u Livision optici

Besplatna provjera vida u Livision optici

Autor: Livision optika − Objavljeno 18.11.2013.

Svi smo bili u situaciji da nam se zamagli pred očima i da trebamo malo stisnuti i protrljati oči da nam se razbistri. Ponekad su nam i svakodnevne obaveze npr. raspoznavanje znakova u prometu, čitanje s ploče u školi ili pak čitanje novina uz jutarnju kavu poprilično otežani. Imamo glavobolje uz neugodan osjećaj težine i napora u očima. 


U današnje vrijeme kako je život ubrzan i uvijek smo u nekoj stisci s vremenom, vrlo često zaboravimo na brigu o vlastitom zdravlju i očima. Stoga, svakako valja provjeriti vid i zdravlje očiju jer  SVI ZASLUŽUJEMO DOBRO VIDJETI. 

Ovisno o vašim željama i potrebama želimo uvelike olakšati i omogućiti  da uživate u svakodnevnim aktivnostima. Bilo da se odlučite za naočale ili kontaktne leće, uz naše stručno osoblje preporučit ćemo Vam najbolje rješenje. 


Ukoliko imate bilo kakve nedoumice oko naočala, kontaktnih leća ili pak zdravlja očiju slobodno nam se obratite sa povjerenjem te ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti  na sva Vaša pitanja. JER MI ŽELIMO, MOŽEMO I ZNAMO VID UČINITI BOLJIM I LJEPŠIM.

Ako imate, nemojte zaboraviti ponijeti svoje naočale i nalaze kako bismo Vam mogli reći ima li kakvih promjena. 

Svoj besplatni termin možete rezervirati na tel: 01/ 617 07 18 (Ulica grada Vukovara 58a)
                                                                         01/ 466 61 71 (Medveščak 25)