Clip-on nastavci uz savršenu funkcionalnost postali pravi modni dodatak!!!

Clip-on nastavci uz savršenu funkcionalnost postali pravi modni dodatak!!!

Autor: Livision optika − Objavljeno 26.03.2018.

CLIP-ON nastavci za sve!!!


Clip-on nastavci idealni su za nosioce dioptrijskih naočala kako bi zaštitili oči od sunca.
Nosiocu mogu znatno uštediti novac jer nije potrebno raditi sunčane naočale s dioptrijom.Clip-on nastavci stavljaju se na prednju površinu dioptrijskih naočala gdje ih drži magnet ili ručkica. 
Danas je izbor boja i stilova toliko raznolik da su clip-on nastavci čak postali modni dodatak, a svi fashion entuzijasti s dioptrijskim naočalma ih žele imati!

STANDARDNI CLIP ON NASTAVAK ima spajalicu na sredini koja se prčvrsti na sredinu dioptrijskog okvir. 
Spajalica je presvučena gumom kako ne bi dolazilo do oštećenja okvira ili leće. Standardni clip-on nastavci obično se najteže montiraju na naočale, 
ali su najjefitnija vrsta clip-on nastavaka. Uglavnom dolaze u polariziranoj izvedbi i u univerzalnim veličinima i oblicima te su jako uočljivi.FLIP CLIP-ON NASTAVAK se za razilku od standardnog i magnentog ne mora skidati kada nije potreban, jednostavno se samo digne prema gore. 
Uglavnom je nešto manji od standarnog pa je manje uočljiv dok je spušten. Rizik oštećenja okvira ili leće je manji jer nije potrebno neprestano ga skidati i stavljati. 
Kao i standardni većinom dolazi u polariziranoj izvedbi u univerzalnim veličinima.MAGNETNI CLIP-ON NASTAVAK na naočalama se drži uz pomoć malih magneta koji se gotovo ne vide stoga je uočljivost minimalna.
Rađeni su po mjerama okvira na koji se stavljaju tako da savršeno prianjaju na frontu.
CLIP-ON NASTAVAK S KUKICAMA također se radi prema okviru na koji se stavlja. Na svakom okularu nalaze po minimalno dvije kukice, presvučene gumom, 
koje drže nastavak na okviru s gornje i boćnih strana. Takav izgled okvirima daje RETRO stil i trenutno je najpopularniji izbor CLIP-ON nastavaka.Posjetite jednu od naših poslovnica i isprobajte sve vrste CLIP-ON nastavaka!!!

Livision optika
Ulica grada Vukovara 58a
Medveščak 25
Avenija Dubrovnik 13 (Velesajam)
10000 Zagreb

Povezani sadržaj