Cutler and Gross

Cutler and Gross

Autor: Livision optika − Objavljeno 10.02.2020.

Luksuzni novitet u Livision optikama - Cutler and Gross

Kada kupite ručno izrađeni dioptrijski okvir ili sunčane naočale, ono što želite vidjeti su sitni nedostaci, sirova obrada plastike, greškice - to je ono što daje karakter, čini ih individualnima. Kupac Cutler and Gross-a oduvijek je bio individualac. Ekscentričan? Možda. Rijetka vrsta? Sigurno. - Graham CutlerOd 1969., britanski luksuzni brend Cutler and Gross kombinira najprofinjenije talijansko majstorstvo s nepobitnim cool stilom. Još od uspona brenda za vrijeme svjetskog modnog proljeća, kreativnost Culter and Gross-a pretače se u dioptrijske okvire i sunčane naočale. Limitiran broj modela u svakoj kolekciji i nedostatak loga ono su što ovaj brend oduvijek čini posebnijim od drugih.
Desetljećima  su okviri Grahama Cutlera i Tonija Grossa dio svjetske luksuzne scene, a nosioci smatrani ikonama modnog stila. S ponosom ih nose prepoznatljiva lica iz svietova umjetnosti, dizajna, glazbe i filma.
U kolovozu 2011. Cutler and Gross otvaraju muzej u svojem vintage boutique store-u Londonu s trajnom izložbom s više od 4000 okvira. 
Ponosno Vam predstavljamo ovaj luksuzni novitet našeg asortimana.


U galeriji pogledajte dio kolekcije koja ruši granice spola, a  ovu kompletnu ručno izrađenu kolekciju pogledajte u našoj optici u Vukovarskoj.

Povezani sadržaj