Cutler And Gross - Nova kolekcija dioptrijskih okvira za proljeće/ljeto 2022.

Cutler And Gross - Nova kolekcija dioptrijskih okvira za proljeće/ljeto 2022.

Objavljeno 12.03.2022.

CUTLER & GROSS - dizajnerske naočale s kojima ćete biti primijećeni!


Luksuzni britanski brend Cutler And Gross nastao je 1969. godine, od uspona brenda za vrijeme svjetskog modnog proljeća, kreativnosti Culter And Gros-a pretače se u dioptrijske okvire i sunčane naočale.
Ručno izrađeni optički dizajn koji je učinio naočale modernim uz svaku pažljivo oblikovanu krivulju, liniju i oblik. Njihova elegancija, karakter i moć transformacije svakog lica učinili su ih šarmantnim i izuzetno ikoničnim modelima kojima nije potreban nikakav vanjski logotip ili robna marka.
Desetljećima su okviri Grahama Cutlera i Tonija Grossa dio svjetske luksuzne scene, a nosioci smatrani ikonama modnog stila. S ponosom ih nose prepoznatljiva lica iz svijeta umjetnosti, dizajna, glazbe i filma.
Najfinije sirovine i naizgled beskrajan entuzijazam za proizvodnju stilova koji slave jasnoću vizije pobrinuli su se da Cutler And Gross i danas ostanu relevantni kao i uvijek.Kada kupite ručno izrađeni dioptrijski okvir ili sunčane naočale, ono što želite vidjeti su sitni nedostaci, sirova obrada plastike, greškice - to je ono što daje karakter, čini ih individualnima. Kupac Cutler i Gross-a oduvijek je bio individualac. Ekscentričan? Možda. Rijeka vrsta? Sigurno . - Graham Cutler
Novu kolekciju brenda Cutler And  Gross potražite u našim poslovnicama
Ul. Grada Vukovara 58A
Avenija Dubrovnik 13 (Zagrebački velesajam) 


Povezani sadržaj