Donosimo Vam uzbudljive novosti iz svijeta optike!

Donosimo Vam uzbudljive novosti iz svijeta optike!

Objavljeno 18.01.2024.

Posjet sajmu OPTI 2024 u Münchenu

 opti 2024
I ove godine smo s oduševljenjem posjetili jedan od najprestižnijih sajmova optike koji se održava u Münchenu. Sajam je bio prepun inovacija, najnovijih tehnologija i vrhunskih proizvoda, a mi smo ponosno istražili sve što je predstavljeno kako bismo unaprijedili ponudu u našim optikama.
Jedna od najuzbudljivijih stvari koje smo primijetili su noviteti u svijetu naočala. Raznolikost dizajna i tehnoloških inovacija obećavaju nevjerojatno iskustvo za sve Vas ali i nas. S posebnim uzbuđenjem birali smo nove kolekcije naočala koje ćemo uskoro predstaviti u našim optikama.

Nismo odoljeli novom brendu koji će obogatiti našu ponudu. Uvijek težimo ponuditi nešto potpuno drugačije, nešto što će našu optiku izdvojiti iz mnoštva. S novim brendom smo pronašli upravo to - jedinstvenost, kvalitetu i stil. Vjerujemo da ćete jedva dočekati da istražite nove kolekcije naočala koje smo odabrali na sajmu. Bez sumnje, očekuju Vas moderne linije, vrhunska izrada i stilski izrazi koji će dodati dodir elegancije svakom trenutku.
 Radujemo se dijeljenju ovih noviteta s Vama.


Sve u svemu, posjet sajmu optike u Münchenu bio je izuzetno inspirativno iskustvo. Očekujemo da ćete biti oduševljeni kao i mi kad stignu nove kolekcije. Ostanite s nama jer Vas čeka nevjerojatno iskustvo biranja naočala koje će zadovoljiti i najzahtjevnije estete. :)

Livision optika
12 godina s Vama!

Povezani sadržaj