Edukativna promocija progresivnih naočala u „Livision optici“

Edukativna promocija progresivnih naočala u „Livision optici“

Objavljeno 05.02.2013.

Nedostatak dovoljne informiranosti o progresivnim naočalama stvorilo je potrebu edukativne prezentacije progresivnih naočala.


Nedostatak dovoljne informiranosti o progresivnim naočalama stvorilo je potrebu edukativne prezentacije progresivnih naočala, gdje će se pojasniti njihova svrha, namjena i način uoptrebe. Iz tog razloga „Livision optica“ u suradnji s proizvođačima progresivnih leća, Essilor, Zeiss, Rodenstock, Pol optic organizira „MJESEC PROGRESIVNIH NAOČALA“ !

Kroz edukativno razdoblje u našoj optici možete dobiti detaljne informacije, educirati se, vezano za potrebe kod nošenja progresivnih naočala, mogućnosti prilagodbe progresivnih naočala prema vašem poslu koji obavljate. U konačnici na foto prikazima i uzorcima progresivnih naočalnih leća možete vidjeti prednosti korištemja progresivnih naočala.

Svoje posebne dane edukativne prezentacije imat će sami proizvođači, kada će prezentirati svoje progresivne naočalne leće, njihovu namjenu, specifičnost kao i prednosti. Uz prigodne poklone i druženja, saznajnje o zadovoljstvu koje pruža korištenje progresivnih naočala, dat će potpuno novu dimenziju u sagledavanju vaših potreba i želja za ljepšim i boljim vidom.

Zato odvojite malo svog vremena i dođite u „Livision optiku!!  Vaše vrijeme biti će dovoljan znak povjerenja koje nam iskazujete, a to će naše stručno i ljubazno osoblje znati cijeniti te pružati Vam maksimum u zadovoljenju vaših potreba i želja

DA LI STE ZNALI DA POSTOJE SUNČANE PROGRESIVNE NAOČALE?
Sunčane naočale mogu biti progresivne, prilagođene potrebama vida a  da nemoraju biti sukpe.

Edukativna prezentacije progresivnih naočalnih leća u Livision optici:
     -Essilor         20.2 i 19.3.
     -Zeiss           27.2 i 12,13.3
     -Rodenstock 14.2 i 27.3
     -Pol optic       6.2 i 5.3

Želimo, možemo i znamo vid učiniti boljim i ljepšim

IZABERITE SVOJ POKLON 
Vaša Livision optika

Povezani sadržaj