Etnia Barcelona- nova kolekcija proljeće/ljeto 2022.

Etnia Barcelona- nova kolekcija proljeće/ljeto 2022.

Objavljeno 13.03.2022.

Za sve one koji ovo ljeto priželjkuju nešto novo, drugačije, umjetničko i pomalo neobično tu je nova kolekcija dioptrijskih okvira Etnia Barcelona!

U 1950-ima, Fulgencio Ramo- djed Davida Pallicera, koji je sadašnji vlasnik tvrtke, stvorio je svoju prvu tvornicu naočala. Njegova djeca su pomagala tamo, dizajnirala, kreirala i distribuirala naočale diljem Španjolske. David Pellicer utjelovio je ideju slobode, humanosti i poštovanja prema etičkim grupama. Želio je brend koji je pristupačan svim ljudima te oblicima, bojom i dizajnom izražava umjetnost. Tako je nastala Etnia Barcelona.Nova kolekcija u potpunom  je znaku umjetnosti i posebnostiNeobične kombinacije boja, materijala i dizajna za sve modne znalce čini ih top izborom za lagane ljetne kombinacije!


 Etnia Barcelona zalaže se za očuvanje prirode tako da razvijaju ambalažu izrađenu od prirodnih materijala koji se 100% mogu reciklirati, okvire izrađuju od prirodnih materijala poput Mazzucchelli acetata, koji dolazi od pamuka i drveta, osiguravajući maksimalnu udobnost.


U galeriji pogledajte dio nove kolekcije, a za potpuni doživljaj posjeti Livision optiku.
Livision optika

Ul. grada Vukovara 58a

Ul. Medveščak 25

Avenija Dubrovnik 13 (Zagrebački velesajam)

Povezani sadržaj