KUPI! UŠTEDI! VIDI!

KUPI! UŠTEDI! VIDI!

Objavljeno 28.09.2018.

Novi jesenski kuponi ''KUPI UŠTEDI VIDI'' kao pravo osvježenje nakon vrućeg ljeta!

Novi jesenski kuponi ''KUPI UŠTEDI VIDI'' kao pravo osvježenje nakon vrućeg ljeta!

Od velike nam je važnosti da Vi i Vaša obitelj neometano uživate u svom svakodnevnom životu i lijepim trenucima. Bez jasnog vida to naravno ne bi bilo moguće. Naš stručni tim optometrista i optičara rado će Vam pružiti brzu i kvalitetnu uslugu.Veliki izbor dioptrijskih okvira,desetak vrsta kontaktnih leća iotopina, kao i veliki izbor sunčanih naočala omogućuje pravi odabir!Stoga smo tu, uvijek za Vas,kako bi vam olakšali svakodnevne aktivnosti, uljepšali druženja i omogućili neometano igranje...

ISKORISTITE NAŠE OBITELJSKE KUPONE jer se vjernost kod nas isplati:
- kupite 2 različita proizvoda iostvarite 15% popusta*
- kupite 3 različita proizvoda i ostvarite 20% popusta*
- kupite godišnju zalihu kontaktnih leća i ostvarite EXTRA bonus*Jeste li znali da su prve naočale proizvedene davne 1305. godine? Od te godine tehnologija je daleko napredovala, kao i dizajn te kvaliteta naočalnih leća!Već više od 10 godina prisutni smo na europskim sajmovim aoptike, gdje usvajamo nove modne i tehnološke trendove. Svake godine za Vas biramo nove svjetski poznate brendove. Stoga u našim poslovnicama možete pronać ioriginalne naočale kakve nitko osim Vas neće imati!
Budite posebni i istaknite se u masi!
Želimo, možemo i znamo vid učiniti boljim i ljepšim.

DODATNE POGODNOSTI:
- OPCIJA: nadoplati 200 kn za dodatnu zaštitu naočalnih leća*
- OPCIJA: uzmi gratis stakla*
- birajte između više od 2000r azličitih modela dioptrijskih okviraEssilor kao vodeći proizvođač naočalnih leća preko 160 godina teži proizvesti najudobnije i najtrajnije naočalne leće na svijetu! Prvu progresivnu leću VARILUX izumili su 1959. godine. Od tada uz kontinuirano istraživanje i usavršavanje, predstavljaju revolucijski pomak u progresivnim naočalama uz novi „VARILUX X“ generaciju progresivnih leća. VARILUX X –revolucionaran je odgovor za savršen vid nadohvat ruke i život u pokretu! 
Essilor naočalne lećama s Crizal zaštitnim slojevima! Crizal inovacija čuva vaše zdravlje očiju propuštajući osnovni vidljivi spektar svjetla te pruža optimalan vidi dugotrajnu prozirnost naočalne leće. Essilor Crizal zaštitni slojevi predstavljaju najpotpuniju zaštitu protiv refleksije, ogrebotina,prljavštine i kapljica vode. Štiti Vaše oko od preuranjenog starenja tako što selektivno filtrira i uklanja štetno svjetlo.
Uz Essilor Crizal slojeve vidjeti ćete jasno!Procjenjuje se da 125 milijuna osoba diljem svijeta nosi kontaktne leće. Ljudi se sve više i više odlučuju za kontaktne leće najčešće zbog njihove praktičnosti. Kontaktne leće ispravljaju dioptriju na samoj površini oka, što omogućuje veće vidno polje. 
U našoj ponudi možete pronaći dnevne,dvotjedne, mjesečne i multifokalne leće, kao i razne otopine za čišćenje i Vaših leća.Ako još nikada niste nosili leće, a voljeli bi; tu je za Vas naš stručni tim koji će Vas besplatno educirati o stavljanju i skidanju kontaktnih leća, teo njihovoj pravilnoj higijeni.
 
-kupite godišnju zalihu kontaktnih leća i ostvarite EXTRA bonus*NE PROPUSTI KUPONE za djecu i tindejdžere! Školarci, studenti i svi oni koji se tako osjećaju s ovim kuponima mogu uštediti i do 450kn! Posjetite jednu od naših optika i uvjerite se! :)


Posjetite jednu od naših poslovnica u Zagrebu i iskoristite nove ''KUPI UŠTEDI VIDI'' kupone!
Sve kupone možete pogledati u galeriji slika! :)

Povezani sadržaj