Livision optika na Medveščaku

Livision optika na Medveščaku

Autor: Livision optika − Objavljeno 18.08.2015.

Jeste li već bili u našoj poslovnici na Medveščaku?

Dragi kupci,

kao što znate u 10. smo mjesecu prošle godine otvorili novu poslovnicu Livision optike na adresi Medveščak 25. Ponosno možemo reći da je nova poslovnica opremljena najsuvremenijom opremom za mjerenje dioptrije i uzimanje mjera potrebnih za izradu naočala. Mjere se uzimaju pomoću Essilor Visioffice uređaja za centriranje koji nam omogućuje izradu najmodernijih progresivnih naočala na tržištu. 
U ponudu smo uvrstili trenutno najbolje proizvođače naočalnih leća, kao što su Essilor, Zeiss, Hoya i Rodenstock, a i iz naše bogate ponude od 800 dioptrijskih okvira u poslovnici, ističu se brendovi kao što su Sillhouette, Etina, Police, Furla, Dior, Gucci, Guess i mnogi drugi. I u novoj poslovnici je moguće obaviti besplatnu provjeru dioptrije za naočale, ali i provjeru dioptrije i obuku za kontaktne leće. Napomnjemo da je uvijek je dobro napraviti najavu i termin pregleda kako biste izbjegli nepotrebna čekanja i kako bi Vam se naši stručnjaci mogli maksimalno posvetiti.
U poslovnici imamo lager kontaktnih leća, najprodavaniji brendovi su uvijek dostupni za kupnju i to u rasponu od -0,75 do -6,00.
Zbog dobre lokacije i infrastrukture optika je lako dostupna autom, biciklom ili pješke te je lako stati autom ispred optike i brzo preuzeti svoje naočale, otopine ili kontaktne leće.
Kao i do sada, naše radno vrijeme je svakim radnim danom od 08:00 – 20:00 , a subotom od 09:00 – 14:00.
Ako još niste bili kod nas, možete ''baciti oko'' na galeriju sliku i saznati kako izgleda poslovnica.

Veselimo se Vašem dolasku!

×