MAD IN ITALY - NOVI BREND u našim optikama!

MAD IN ITALY - NOVI BREND u našim optikama!

Objavljeno 31.01.2024.

Vrhunska kvaliteta, prepoznatljiva talijanska estetika te suptilna doza ekstravagancije - Sve što trebaju jedne naočale!

Kreativnost

MAD In Italy potiče kreativnost prisutnu u DNK Italije. Boje, tehnologija i materijali spajaju se na kreativan način. Ludilo je ključni razlikovni faktor, ali nikada ne postaje pretjerano ekstravagantno.

Dobar ukus
Prošlost Italije daruje Talijane darom dobrog ukusa i osjećajem za ljepotu. Zbog toga je i ova kolekcija naočala spoj uravnoteženih oblika, boja i tehnologije. Zahvaljujući tome i mnogim drugim značajkama, MAD In Italy kolekcija nikada nije hrabra, ali uvijek se ističe.

Opuštenost
Ove naočale su oda životu koji se živi na lagan i razigran način. 
Za Mad in Italy, jedan od prvih i važnih faktora je nositi lagane, udobne i savršeno pristajuće naočale. Drugi korak je imati malo autoironije, a to su istaknuli imenovanjem MAD okvira smiješnim imenima koja izmamljuju osmijeh... i izazivaju Vašu izgovornu vještinu na talijanskom! :)

MAD In Italy donosi revolucionarnu interpretaciju klasičnih naočala koje istovremeno obuhvaćaju vrhunsku kvalitetu, prepoznatljivu talijansku estetiku te suptilnu dozu ekstravagancije. Njihov stil odiše sofisticiranim dizajnom koji je istovremeno lagan i elegantan, naglašavajući individualnost. Ove naočale su ne samo modni dodatak, već i izjava stila koja naglašava razliku u svakodnevnom izgledu.

Kolekciju prolistaj u galeriji slika, a isprobati ih već možete u našoj optici na Zagrebačkom velesajmu - Avenija Dubrovnik 13  :)

Livision optika
12 godina s Vama!Povezani sadržaj