Novi brend YALEA kojemu su zaštitno lice Cindy Crawford i Bianca Balti u Livision optikama!

Novi brend YALEA kojemu su zaštitno lice Cindy Crawford i Bianca Balti u Livision optikama!

Objavljeno 11.10.2021.

Stilski, elegantan i snažan brend nadahnuće je svim ženama.

Talijanski modni div De Rigo Vision, svjetski lider u dizajniranju, proizvodnji i distribuciji vrhunskih sunčanih
 i dioptrijskih naočala ove je godine  predstavio svoj četvrti, ali prvi ženski brend Yalea. 
Brend posvećen ženama.Yalea ima za cilj promicati žene podupirući njihovu slobodu izbora, njihove talente i nagraditi njihovu osobnu ljepotu.
"Novi brend Yalea osmislio je kreativni tim sastavljen uglavnom od žena, a namijenjen je zreloj i svjesnoj ženskoj publici koji ima za cilj istaknuti njihovu ljepotu,
 uokvirujući njihovo lice elegantnim i nježnim okvirima ". Prva Yalea kolekcija sastoji se od 13 sunčanih i 24 dioptrijska modela te “Petite” capsule koja nudi modele  u manjim veličinama za žene s manjim licem. 
Želimo ponuditi visokokvalitetni proizvod po pristupačnoj cijeni te stvoriti novu viziju slobodnog izražavanja i potpunu modnu neovisnost.”, objasnila je Barbara De Rigo.Cindy Crawford i Bianca Balti, zaštitna lica u kampanji odlučile su prihvatiti Yalea brend dodatno ističući etos samoga brenda. One nisu samo likovi, već su stvarne žene i svjetski poznati modeli, različite po dobi i stilu te skladno izražavaju bliskost svoje vanjske i unutrašnje ljepote. 
Predane su u promicanju svjesne, neovisne i pažljive ženstvenosti u skladu s vrijednostima koje zagovara Yalea.Yalea nadilazi modu kako bi inspirirala snagu i povjerenje, kombinirajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može identificirati. Yalea to konkretno čini - u planiranju i dizajnu u kojoj modeli oblikuju lice koje ne skrivaju, a stilovi su posvećeni iznimnim i inspirativnim ženama. Tako modeli u kolekciji nose imena poput Anna, Maria, Marion, Amelia, Ella, Maggie, Steffi, Guo, Tania, Carme… istaknuta s unutrašnje strane krilaca. 
Odavanje počasti ženama različitog podrijetla, kulture i godina, koje nisu nužno slavne, 
 ali su se u različitim zemljama razlikovale zahvaljujući svojim životnim izborima, predanostima i postignućima.Konačno, koordinirana slika novog brenda utjelovljuje te iste vrijednosti baš u svakom detalju. 
Logotipom se izražava esencija i elegancija, odabirom čistog i elegantnog fonta s dozom originalnosti koji pruža inverzija slova "Y". 
Institucionalna paleta boja sugerira osjećaj ženstvenosti u kojem su osnovni tonovi osvjetljeni notama koraljne boje simbolizirajući tako snagu, strast i vitalnost.

Kolekciju Yalea potraži u našim optikama već tijekom listopada! 

Povezani sadržaj