Novo na tržištu - Johnson&Johnson Acuvue OASYS 1 Day with HydraLuxe

Novo na tržištu - Johnson&Johnson Acuvue OASYS 1 Day with HydraLuxe

Autor: Livision optika − Objavljeno 11.06.2018.

Nove jednodnevne leće od Johnson&Johnson

S veseljem Vas obaviještavamo da je od danas, 11.6.2018, na hrvatskom tržištu dostupna nova kontaktna leća ACUVUE OASYS 1 Day with HydraLuxe!

Nova kontaktna leća ACUVUE OASYS s tehnologijom HydraLuxe nastala je kao nadogradnja brenda ACUVUE OASYS te spaja značajke dizajnirane posebno za nositelje kontaktnih leća u zahtjevnim danima.Johnson&Johnson predstavlja nove Acuvue Oasys jednodnevne kontaktne leće 1-Day with HydraLuxe™. Posebno oblikovan dizajn i Hydraluxe tehnologija vlaže vaše oči tijekom cijelog dana pružajući vam svjež i jasan pogled.
Hydraluxe™ tehnologija
Vaše su oči često umorne i teške nakon napornog dana? Današnji ritam života sve je zahtjevniji i do naših očiju donoseći nam svakodnevan umor, posebno ako dugotrajno gledamo u ekran računala ili boravimo u klimatiziranim prostorima.

Hydraluxe™ tehnologija zasnovana je pomoću dizajna s poboljšanom mrežom molekula sličnim suzama koja se integrira u prirodne suze i tako vlaži vaše oči, održava stabilan suzni film i sprječava simptome suhih i umornih očiju.Acuvue Oasys – sinonim za udobnost
Acuvue Oasys kontaktne leće smatraju se jednim od najudobnijih kontaktnih leća. Udobnost i jasnoća ovih leća vrhunske su kvalitete, a rukovanje je jednostavno zahvaljujući materijalu i plavkastoj boji koja omogućava lakše pronalaženje i korištenje leće.

Kontaktne leće Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe su na raspolaganju od –12.00 do +8.00 dioptrije, a možete birati i između dvije bazne krivine (BC) – 8.5. i 9.0.


Nova kontaktna leća ACUVUE OASYS s tehnologijom HydraLuxe sada je dostupna i za nositelje kontaktnih leća sa astigmatizmom. Pruža udobnost nošenja te jasan i stabilan vid tijekom cijelog dana 

Povezani sadržaj