Novosti među kontaktnim lećama i otopinama

Novosti među kontaktnim lećama i otopinama

Autor: Livision optika − Objavljeno 21.09.2015.

Predstavljamo Vam novitete iz naše ponude kontaktnih leća i otopina

Hrvatsko tržište kontaktnih leća i otopina postalo je bogatije za nekoliko top proizvoda koje smo, naravno, uvrstili u našu ponudu. 
Miru 1month Menicon
   Miru 1month Menicon su nove mjesečne silikon hidroglene kontaktne leće koje imaju vrlo visoku otpornost na lipide i time smanjuju nelagodu, povećavaju prozirnost kontaktne leće te smanjuju iritaciju rožnice i onečišćenja kontaktne leće.


Miru 1day Menicon
   Struktura silikon hidrogelnih jednodnevnih kontaktnih leća Miru 1day Menicon slična je strukturi prirodnog suznog filma čime je zajamčeno optimalno vlaženje i zadržavanje vlažnosti kontaktne leće tijekom cijeloga dana. Miru 1day Menicon dolaze u novom dizajnu pakranja - Menicon Flat Pack koji je posebno kreiran kako bi se smanjila kontaminacija unutrašnje strane leće (okrenute prema rožnici).


MeniCare Soft

  MeniCare Soft je višenamjenska otopina za sve vrste mekanih kontaktniuh leća.
MeniCare Soft pruža siguran i pouzdan učinak dezinfekcije od bakterija i gljivica u roku od 20 minuta, a od amoebe u roku od 6 sati.Avizor Alvera

Avizor Alvera  jedinstvena je nova otopina za čuvanje i čišćenje kontaktnih leća posebno dizajnirana za korisnike silikon hidrogelnih kontaktnih leća. Optimalnu zaštitu pruža sastojak Aloe Vere koji na površini epitela stvara zaštitnii film koji sprječava ulazak štetnih tvari i tako smanjuje rizik od iritacija.

Za sve ostale informacije slobodno se obratite našim djelatnicima, a za besplatni probni par kontaktnih leća slobodno nas kontaktirajte i rezervirajte svoj termin za besplatnu provjeru dioptrije.


Povezani sadržaj