PERSOL - Nova kolekcija!

PERSOL - Nova kolekcija!

Objavljeno 07.01.2023.

Persol - brend ikona u svijetu naočala! Vizualna kvaliteta i maksimalna izdržljivost do danas ostali su zaštitni znak brenda Persol.

Brend PERSOL jedan od najstarijih i bez sumnje  brend ikona u svijetu naočala.
Ime PERSOL,u prijevodu „za sunce“(per il  sole).

Priča o Persol sunčanim naočalama počela je prije više od 100 godina.Točnije u Torinu, kada je Giuseppe  Ratti upoznao pilote koji su se jednom prilikom žalili da imaju problema sa odsjajem od sunca tijekom letenja.Giuseppe,kao strastveni fotograf i vlasnik optike ,počeo je eksperimentirati s "dimljenim lećama“ tj blago zatamnjenim lećama koje bi smanjile efekte zasljepljujućeg odsjaja sunca i tako je patentiran “Protector.”

Zbog izvrsne estetike i kvalitetne zaštite vrlo brzo nadmašuju svoju prvotnu ulogu zaštitinih naočala i ulaze u mainstream prodaju. Tijekom godina i kroz sve evolucije, Persol je ostao jednako jedinstven i bezvremenski.
Omiljene su sunčane naočale i u filmskom svijetu zbog svojih karakteristika.

Simboli Persol naočala srebrena strijela; nadahnuta mačevima drevnih ratnika.
Meflecto; savitljiva krila za maksimalnu udobnost, Victor Flex; fleksibilni most za laganu zakrivljenost i bolje pristajanje okvira, kao i stakla koja daju najčišću vizualnu kvalitetu  i maksimalnu izdržljivost!

Persol je namijenjen osobama koje spajajući kulturu izvrsnosti i posvećenost detaljima, žele savršenu alkemiju između estetike i tehnologije. Takvi su okviri više od običnih naočala, oni su prava umjetnička djela.

Otkrijte novu kolekciju sunčanih naočala Persol i potražite legendarni model brenda Persol 649 u našoj poslovnici:
Ul. grada Vukovara 58a, 10000 Zagreb

Povezani sadržaj