Posjetite nas na sajmu zdravlja Vitafest

Posjetite nas na sajmu zdravlja Vitafest

Objavljeno 10.10.2013.

Sajam zdravlja za cijelu obitelj!

Kao jedinstven odgovor na povećanu potragu za informacijama, proizvodima i uslugama koje mogu očuvati zdravlje i pozitivno utjecati na poboljšanje kvalitete života, prošle je godine po prvi put u Hrvatskoj organiziran sajam zdravlja Vitafest. 

Privukao je brojne posjetitelje, znatiželjnike, stručnjake, profesionalce i sportaše, djecu i odrasle, a svi su sajam posjetili s istim ciljem – naučiti više o očuvanju zdravlja, a time i poboljšanju kvalitete života.

Ponukani njegovim uspjehom, odlučili smo i ove godine organizirati ovo jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih. 

Vitafest 2013 svoja vrata otvara 11. listopada 2013. u Hypo centru. U tri dana trajanja sajma, posjetiteljima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunski stručnjaci i liječnici, proizvođači zdravih proizvoda i zdravstvenih pomagala. 

Livision optika Vas poziva na predavanje koje će se održati 12.10.2013 (subota) u 10:30 sati. Kroz edukativno predavanje saznat ćete sve o zaštiti vida i kontaktnim lećama te njihovoj higijeni. Vašu prisutnost na predavanju nagraditi ćemo prigodnim poklonima, a četri najsretnijih sudionika nagraditi ćemo vrijednim poklonima (pokloni: progresivne naočala -  vrijednost cca 4000,00kn, jednojakosne naočale - vrijednost cca 1500,00kn, Complete Revitalens - vrijednost cca 500,00kn, Biofinity kontaktne leće - vrijednost cca 400,00kn). 

Pripremili smo za Vas KUPONE s akcijama koje ne želite propustiti. Uštedite pri kupnji dioptrijskih okvira, kontaktnih leća, otopina ili umjetnih suza.! Svoje kupone za uštedu preuzmite ovdje!

Pripremite se za prezentacije kuhanja zdrave hrane na kojima ćete naučiti nešto novo i probati ukusna jela. Uživajte u besplatnim radionicama i igraonicama, raznim igrama i kvizovima za djecu i odrasle, zabavnim i edukativnim nagradnim igrama jer Vitafest je sajam zdravlja za cijelu obitelj, za velike i male!

Brinite o sebi i svome zdravlju, posjetite VITAFEST sajam zdravlja od 11. do 13.10.2013. u Hypo centru, dobro se zabavite, posavjetujte sa stručnjacima i na jednom mjestu saznajte sve informacije potrebne za očuvanje zdravlja i poboljšanje kvalitete života.

Organizator drugog sajma zdravlja i zdravog života VITAFEST 2013 je portal za zdravlje i ljepotu CentarZdravlja.net.
Posjetite službenu stranicu Vitafesta, a pronađite nas i na Facebooku!

Povezani sadržaj