Rupp und Hubrach od sijećnja ponovno u Hrvatskoj

Rupp und Hubrach od sijećnja ponovno u Hrvatskoj

Objavljeno 17.12.2015.

Jedan od top proizvođača najkvalitetnijih dioptrijskih naočalnih leća vraća se na hrvatsko tržište - Rupp und Hubrach.

Rupp und Hubrach je tvornica naočalnih leća. Zapošljava preko 500 visoko kvalificiranih radnika. Počela je s radom 1922.g. u njemačkom gradu Bambergu.
Njihov moto je: „Ukoliko prestanete biti bolji, uskoro ćete prestati biti dobri“
To je moto od kojeg i sami korisnici imaju veliku korist. Njihov pristup tržištu je proizvodnja kvalitetnih i pouzdanih proizvoda visoke kvalitete na zahtjev kupaca.
Kupci širom svijeta izuzetno su zadovoljni tim pristupom, inovacijama  i kvalitetom samih proizvoda. Njemački optičari su im po 10. put  u zadnjih petnaest godina iskazali priznanje za najboljeg proizvođača naočalnih leća.U nastavku navodimo neke od inovacija Rupp und Hubrach naočalnih leća.

Rupp und Hubrach je poznat po svom bezbojnom antirefleksnom sloju- Purlux. Taj sloj je zanimljiv svim nosiocima koji ne vole vidljive odsjaje na svojim naočalama. Odlikuje visokoelastični sloj protiv grebanja, te je  zbog tih odlika leća  puno otpornija od ostalih. Antistatički i superhidrofobni dio, za lakše čišćenje i održavanje, uveliko pomaže  nosiocu u  svakodnevnom životu. 
Nanoperl S UV Plus je sloj koji osim visokoelastičnog sloja protiv grebanja, antistatičkog i superhidrofobnog ima i dodatak za kristalan i kontrastan vid danju i noću.
Nanoperl S UV Blue je sloj koji osim visokoelastičnog sloja protiv grebanja, antistatičkog i superhidrofobnog ima i dodatak za zaštitu od štetnog plavog spektra svjetlosti, kod rada na kompjuterima, tabletima, mobitelima i sl.
Rupp und Hubrach ima rješenje za sportske i moderne okvire veće zakrivljenosti. 
Sada ste u mogućnosti zaštiti svoj vid i savršeno vidjeti prilikom bavljenja bilo kojom sportskom aktivnosti.
Optičke karakteristike naočala za svakonevno nošenje s malom zakrivljenosti leća i Sports ili sunčanih naočala s velikom zakrivljenosti se znatno razlikuju.
Za poboljšanje slike R+H nudi boje specifične za odabranu vrstu sporta (biciklizam, golf, tenis i sl.). Zaštitini slojevi nanešeni na leće daju dodatnu čistoću slike. Leće je moguće dobiti u velikom rasponu dioptrija,baznih zakrivljenosti i zaštitnih slojeva. Također ih je moguće dobiti kao jednojakosne i progresivne leće. Ovisno o zahtjevima okvira i dioptrijama nosioca.EyeDrive leće namjenjene  su prvenstveno  profesionalnim vozačima, ali i svim osobama  koje puno vremena provode u automobilima, pogotovo u sumrak i noću.
Leće su  napravljene tako da svojim dizajnom i slojem umanjuju zasljepljenje i refleksiju za 90%, prilikom vožnje noću i u kišnim uvjetima.  
Leće se mogu naručiti kao jednojakosne naočale za daljinu, ili progresivne.Na stranici http://eyedrive.de/  možete vidjeti različite uvjete vožnje i ponašanje naočala u tim uvjetima.

Povezani sadržaj