Savršen vid na svim udaljenostima uz Varilux X Design progresivne naočale!

Savršen vid na svim udaljenostima uz Varilux X Design progresivne naočale!

Objavljeno 19.12.2018.

Drugi par Varilux progresivnih leća dobivate na poklon!

Savršen vid na svim udaljenostima uz Varilux progresivne naočale!

Imate li dioptriju, bez naočala vaš vid je prilično ograničen, a obavljanje svakodnevnih zadataka gotovo nemoguće. 
Svakodnevne aktivnosti su brojne: digitalni ekrani postali su nezaobilazni dio dana, vožnja automobilom, čitanje, bavljenje sportom... 
Sve te aktivnosti zahtjevne su za vid i traže prilagodbu. 
Kako biste smanjili stres i olakšali očima prilagodbu, odabir kvalitetnog rješenja prilagođenog svakom nosiocu je od izuzetne važnosti.Najnoviji pristup vida na blizinu - Varilux X Design! Proširena zona nadohvat ruke!
Kao odgovor na izazove vida na blizinu s kojima se susreću današnji prezbiopi, Varilux X donosi inovacije u dijelu leće koji se koristi pri gledanju na udaljenosti od 40 do 70 cm ruke.

U prethodnim dizajnima progresivnih leća za blizinu uzimala se u obzir jedna zona, ona koja se odnosila na udaljenost od 40 cm i 36 stupnjeva. Danas, za Varilux X series uzimaju se u obzir sve udaljenosti prilikom gledanja na blizinu. Ove različite udaljenosti odgovaraju okruženju udaljenom između 40 i 70 udaljenosti ruke.

Varilux X series progresivna leća nosiocu pruža priliku da nesmetano zapazi svaki detalj u zoni nadohvat ruke, kao i puno šire.Zona za blizinu je proširena kao nikad do sada zahvaljujući kombinaciji 3 revolucionarne tehnologije.
NANO - revolucija u poluproizvodu. Osovna struktura leće je rekonstruirana za vrijeme kalkulacije na način da eliminira plivajući efekt.
SYNCHRONEYES - revolucija u binokularnom vidu. Uzimajući u obzir fiziološku razliku između oba oka, SynchronEyes osigurava izuzetno široka vidna polja


NOVA XTEND revolucija u konceptu leće. Xtend tehnologija pruža oštar vid na više udaljenosti za isti smjer gledanja: nosioc nesmetano zapaža svaki detalj u zoni nadohvat ruke i puno više, čak iu pokretu!
  
Kod Varilux X serije se u obzir uzima volumni udio vida po zonama! Duljina ruke je veličina u kojoj potrebe vida doživljavaju najveće promjene. Povećana upotreba pametnih telefona, tableta i multitaskinga najviše utječe na brze promjene zone vida potrebne za kvalitetno funkcioniranje!
U tijeku je promocija u kojoj drugi par Varilux progresivnih leća dobivate na poklon!

Savjetujte se s našim stručnim osobljem i potražite pravo rješenje za vaš vid, jer vid je dragocjen!Livision optika
Ul. grada Vukovara 58a
Ul. Medveščak 25
Avenija dubrovačka 13 (Velesajam)
Zagreb


Povezani sadržaj