Stigao novi kupon s 2o% na sunčane naočale!

Stigao novi kupon s 2o% na sunčane naočale!

Autor: Livision optika − Objavljeno 04.06.2018.

Sunčane naočale snižene 2o%!

Sunčane naočale za vruće ljeto 2018. !

Ljeto samo što nije pokucalo na vrata i već smo počeli uživati na suncu, a pri tome želimo izgledati kulerski i modno! Mišljenja da smo da sunčane naočale više nisu samo funkcionalnost, nego, osim što služe kao zaštita, njima je i tako lako izraziti svoj stil i stav! Predstavljamo Vam 5 odličnih brendova kojima će te ovo ljeto izraziti sebe i uživati na suncu, Livison optika Vam daruje 2o% popusta na sve navedene brendove!

Urbani POLICE
Brend kojeg rado nosi i ženska i muška populacija urbanog stila s crtom buntovnika. Police modeli su svojom izuzetnom energijom i suvremenim urbanim duhom utjecali na mnoge sfere, postajući pravi lifestyle brend, odnosno stil života.
 
 

Ženstevna i kultna FURLA
Furla je kultni talijanski lifestyle brend s prepoznatljivim zaigranim duhom i konceptom suvremene elegancije. Furla sunčane naočale shvatite poput kultnih ženskih torbica – bezvremenske i zauvijek nosive!

 

Eleganta i profinjena Carolina Herrera
Brend Carolina Herrera omiljeni je brend prvih dama cijeloga svijeta upravo zbog svoje profinjene i elegantne izvedbe i dizajna. Luksuzni modeli sunčanih naočala donose dašak glamura na ulice Zagreba i ostavljaju bez daha sve zaljubljenice u lijepe stvari.


Mladenački ST!NG
Sting je prvenstveno namijenjem mladim i urbanim osobama koji vole boje, vole šareno! Eksplozija boja izaziva dobro raspoloženje gdje god se pojavili s njima na licu! Sunčane naočale koje pršte od energije!


Nove sunčane naočale CONVERSE
I za kraj – vrući novi brend sunčanih naočala CONVERSE! O Converes-u ne treba puno pričati, svi znamo za kultne i starke i obožavamo ih nositi. Od sada svoje cool starke možete uskladiti i sa sunčanim naočalama koje će, iako, decentne,najbolje prikazati tvoj stil!

Povezani sadržaj