Stigle nove kolekcije ženskih sunčanih naočala i dioptrijskih okvira!

Stigle nove kolekcije ženskih sunčanih naočala i dioptrijskih okvira!

Objavljeno 09.01.2023.

Dolce & Gabbana, Prada, Carolina Herrera, Yalea, Furla, Just Cavalli i mnogi drugi...

Početak proljeća donosi nam nove i uzbudljive kolekcije naočala!
Ove godine u ženskoj kolekciji možete pronaći baš sve - od klasičnog do ekstravagantnog!
Odražavajući klasičnu, ali suvremenu ideju ženstvenosti, kolekcije uključuju kompletnu ponudu sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, a koji su izrađeni od najkvalitetnijeg acetata i metala ili savršene kombinacije oba.

Samo za Vas smo izdvojili Bestsellere:

DOLCE&GABBANA

Uz mačkaste oblike u novoj kolekciji ističu se također i predimenzionirani kvadratni i okrugli oblici predstavljeni u klasičnim tonovima i novim ispisima grafita. 
Miks kultnih i novih printova na naočalama ključni su elementi kolekcije.
Frontalni dio naočala i krila obogaćeni su zlatnim metalnim D&G monogramom.
Više o novoj kolekciji sunčanih naočala saznaj ovdje.

PRADA

Pradin dizajn s modnih pista predstavlja nove geometrije i diže minimalističke oblike u nove smione visine. S diskretnim detaljem na mostu kao posvetom legendarnom Pradinom trokutu. Kontrast zaobljenih linija i kutova odražava savršen sklad bezvremenske i odvažne strane marke. Ovi odvažni modeli geometrijskog profila i prepoznatljivog Pradinog stila sigurno će privlačiti pažnju ovog proljeća i ljeta.
Pradinu cijelu kolekciju pogledaj ovdje.

CAROLINA HERRERA

Carolina Herrera dioptrijske naočale možemo opisati kao jedan modni klasik, gdje klasik dolazi u drugi plan! U moru ekstravagancije, Carolina Herrera ostaje vjerna svojem isprobanom receptu:
klasično s trunkom modernizma, vječno lijepo.
Odražavajući klasičnu, ali suvremenu ideju ženstvenosti, kolekcija uključuje kompletnu ponudu sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, a koji su izrađeni od najkvalitetnijeg acetata i metala ili savršene kombinacije oba. Novu kolekciju proljeće/ljeto 2023. pogledaj ovdje.

YALEA

Yalea naočale iznimne su kvalitete – plod velikog znanja i dugog iskustva De Rigo Vision-a u odabiru i obradi materijala vrhunske kvalitete. Proizvodi su sastavljeni pažljivo kako bi uvijek jamčili najbolju moguću izvedbu u smislu elastičnosti i udobnosti. Nova kolekcija sunčanih naočala ovog ženstvenog brenda svakako će svakoj ženi podariti još više samopouzdanja, jer uz Yalea sunčane naočale svaka će se žena osjećati lijepo i iz nutra i iz vana! Sunčanu kolekciju pogledaj ovdje.
Nova kolekcija dioptrijskih okvira nadilazi modu kako bi inspirirala snagu i povjerenje, kombinirajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može identificirati. Yalea to konkretno čini - u planiranju i dizajnu u kojoj modeli oblikuju lice koje ne skrivaju, a stilovi su posvećeni iznimnim i inspirativnim ženama. Dioptrijske okvire brenda Yalea pogledaj ovdje.

FURLA

Furla je danas jedan od vodećih proizvođača dioptrijskih okvira. Cijela kolekcija zrači talijanskim modnim duhom - neprogrešiva kombinacija  modernog dizajna, elegancije i bezvremenske jednostavnosti! Besprijekorni procesi montaže i primjene najvrjednijih proizvodnih tehnika za izradu kvalitetnih sunčanih naočala od sjajnog acetata ili metala.
Uzorci naočali su detalj koji definitivno čini razliku te pokazuje Vašu osobnost koja se ne boji igranja s modom. Kombinacija modernog i razigranog stila za svakodnevno nošenje. Novu kolekciju sunčanih naočala pogledaj ovdje, a dioptrijskih ovdje.

JUST CAVALLI

Naočale Just Cavalli dio su najnovije zbirke Just Cavalli pažljivo oblikovane za žene. Elegantni modeli s punim okvirima odražavaju najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njihovi oblici i dizajni čine Just Cavalli savršenim izborom za nadolazeće ljetne dane! Upotrebljavani su materijali od lagane plastike, koja pruža iznimnu pouzdanost i izdržljivost. Novu kolekciju pogledaj ovdje.

Mali dio kolekcije prolistaj u galeriji slika, a za potpuni doživljaj posjeti naše optike!

Livision optika
10 godina s Vama!

Povezani sadržaj


×