Transitions - jedne naočale za sve svjetlosne uvjete

Transitions - jedne naočale za sve svjetlosne uvjete

Autor: Livision optika − Objavljeno 15.01.2019.

Otkrijte tajnu zdravog i udobnog pogleda uz pametne naočale s „Transitions light inteligente lenses“.

Kao što se mi prilagođavamo različitom dobu dana i različitim temperaturama, tako se naše oči prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima, iako mi niti ne primjećujemo koliki je to za njih naporan zadatak. Kako bi im olakšali, probajte Transitions inteligente naočalne leće koje rade umjesto vas. Pružaju udoban pogled uz potpunu prilagodbu iz svjetlijih u tamnije prostore.

Tajna zdravog i udobnog pogleda leži u brizi za vid

Svjetlo je izvor života i različitih užitaka, ali može biti i invazivno za naše oči, osobito danas jer živimo ubrzano, u konstantnom smo pokretu: vožnja u autu, posao, sportske aktivnosti, obiteljska druženja, pregršt promjena u satu i danu. Upravo takav životni stil još je naporniji za naše oči, a kako se na kraju dana ne bi osjećali umornije nego što jeste, probajte Transitionsjedne naočale za sve svjetlosne uvjete.Osjetite razliku u pogledu!

Pametne naočale s Transitions inteligentnim naočalnim lećama iz Essilora osmišljene su za današnje suvremeno okruženje, bržu prilagodbu u različitim svjetlosnim uvjetima. Automatski se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima kroz brži prijelaz iz tamnog na svjetlo, za bržu prilagodbu oka, za brzi život, za noć i dan, za unutarnje i vanjsko okruženje.

Uz kvalitetan vid, Transitions nudi garanciju potpunog zadovoljstva i koristi za prevenciju i zaštitu očiju od štetnih UV zraka i plavog svjetla digitalnih uređaja, koje sa sobom (do)nosi suvremeno okruženje.

100% ZAŠTITA, 100% TRENDI, 100% PAMETNE, 100% BEZ BRIGE.

"> 

Suvremena tehnologija u službi udobnog pogleda

Zahvaljujući 25 godina istraživanja, jedinstvenoj tehnologiji i svojstvima materijala, Transitions naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla s digitalnih uređaja, ali i iz vanjskog okruženja. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnog vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svjetlosnim uvjetima.

Uz optimalnu dioptriju, odaberite i svoju boju

Transitions naočalne leće su dostupne u svim dioptrijama, a kako bi što bolje upotpunile vaš stil u ponudi je 7 boja:

-       - klasična smeđa, sive i grafitno-zelenu

-       - moderna safir, amber, ametist i emerald.                                                                             

Dovoljne su vam samo pametne naočale s Transitions naočalnim lećama, jer uz njih ne morate sa sobom nositi i sunčane dioptrijske naočale. One su 2u1 - sunčane i prozirne u jednom.

Povezani sadržaj