Tree - nova proljetna kolekcija transparetnih dioptrijskih okvira

Tree - nova proljetna kolekcija transparetnih dioptrijskih okvira

Objavljeno 29.03.2024.

U svijetu dioptrijskih okvira, Tree dioptrijski okviri se ističu kao sinonim za inovaciju, eleganciju i održivost.

Na temelju bogate tradicije u proizvodnji optičkih okvira, Tree dioptrijski okviri ističu se kao sinonim za inovaciju, eleganciju i održivost. Ovaj brend, čiji je suosnivač Marco Barp, proizlazi iz obitelji s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji optičkih okvira u Bellunu, Italiji.

Svojim prvim kolekcijama predstavljenim na sajmu MIDO 2012. godine, Tree dioptrijski okviri su odmah privukli pažnju inovativnim pristupom uporabi drva u kombinaciji s ugljičnim vlaknima. Ovaj dizajn, osim što je vizualno atraktivan, također je iznimno lagan, udoban i fleksibilan, što je osiguralo brzo priznanje i patente za proizvode ovog brenda.

Od tada, Tree dioptrijski okviri nastavljaju širiti svoj asortiman, nudeći raznolike kolekcije izrađene od premium materijala poput japanskog titana i bio-baziranog acetata Mazzucchelli M49. Kroz svaku novu kolekciju, brend ističe svoju predanost inovaciji, kontinuirano usavršavajući svaku seriju kako bi odražavala suštinu njihove dizajnerske filozofije.

Jedna od ključnih karakteristika Tree dioptrijskih okvira je njihova posvećenost istraživanju i korištenju materijala, boja i tehnika dizajna koje ističu inovativnost. Kroz pažljivo birane detalje poput finiša, kombinacija boja i naprednih tehnika obrade materijala, brend postiže izuzetne rezultate. Posebna pažnja posvećuje se i održivosti, pri čemu se odabir materijala poput bio-acetata Mazzucchelli M49 ističe kao primjer njihove ekološke osviještenosti.

Kada je riječ o materijalima, Tree dioptrijski okviri također ističu japanski titan kao ključni element njihovih kolekcija. Ovaj prestižni materijal omogućuje brendu da istražuje nove dizajnerske mogućnosti, održavajući istovremeno visok standard kvalitete i izdržljivosti. Kroz uporabu japanskog titana, Tree dioptrijski okviri ostvaruju svoju viziju inovativnih i ekskluzivnih dioptrijskih okvira.

U vremenu gdje je sve veća važnost pridana trajnoj eleganciji, održivosti i autentičnosti, Tree dioptrijski okviri ostaju predvodnik u svojoj industriji. Njihova posvećenost vrhunskom dizajnu, kvalitetnim materijalima i ekološkoj osviještenosti čini ih neizostavnim odabirom za sve one koji cijene kombinaciju stila i odgovornosti prema okolišu u svom odabiru dioptrijskih okvira.

Neke od modela pogledaj u našoj galeriji, a cijelu kolekciju pronađi u našim Livision optikama!

Livision optika
12 godina s Vama

Povezani sadržaj