UPOZNAJ LIVISION OPTIKE!

UPOZNAJ LIVISION OPTIKE!

Objavljeno 31.05.2021.

Dobro došli u Livision obitelj!

Dobro došli u Livision obitelj!
Ovim putem Vas želimo upoznati sa svim našim optikama.
Zajedno s našim timom izvrsnih djelatnika, koji s puno ljubavi, odgovornosti i individualnosti pristupaju svakom klijentu kako bi uvijek izašli sretni  i zadovoljni iz naših poslovnica, te se naravno ponovno vratili. Ono što nam je svima najbitnije je zadovoljstvo svakog klijenta, preciznost izrade svakih naočala, te prije svega kako bi ljudima pružili dobar vid! Redovito cijeli naš tim pohađa različite edukacije kako bi Vam pružili što profesionalniju i precizniju uslugu.
Pozivamo Vas da se prepustite u ruke našeg stručnog tima i da uživate u bilo kojoj našoj poslovnici.

Livision optika 1 (Vukovarska)
Poslovnica na adresi Ulica grada Vukovara 58A nalazi se u samom poslovnom
 i fakultetskom središtu Zagrebu, na Vrbiku. 
Odlična lokacija, izrazito dobra prometna povezanost, neposredna blizina raznih ustanova i omogućen parking pružit će Vam lagodan i ugodan dolazak. Naša prva optika uspješno posluje od 2012. godine. Punih 9 godina neprestano radimo na stručnom usavršavanju naših djelatnika i pratimo modernizaciju najbolje optičke i optometrijske opreme. 
Uz Essilor Visiooffice 2.0 i stroj za brušenje naočalnih leća Essilor Mr. Orange možete očekivati najprecizniju izradu Vaših naočala. U sklopu optike nalazi se ordinacija za optometrijsku provjeru vida i pripasivanje mekanih kontaktnih leća. Veliki izbor dioptrijskih i sunčanih naočala, s optimalnim balansom ekskluzivnih i ''ready to wear'' brendova, Vaš će dolazak pretvoriti u prvo zadovoljstvo biranja. Uvijek mislimo i na nositelje kontaktnih leća tako da ćete ovdje, kao i u svim našim poslovnicama, pronaći sve kontaktne leće i otopine dostupne na tržištu, uz veliku stalnu zalihu u poslovnici.


Poslovnica 2 (Medveščak)
Naša druga po redu otvorena poslovnica na adresi Medveščak 25 udaljena je svega 7 minuta hoda od glavnog zagrebačkog trga. Prometno izvrsno povezana s istočnim dijelom grada, centrom te podsljemenskom zonom i osiguranim parkingom ispred optike učinit će Vaš dolazak pravim zadovoljstvom. Stručni tim Medveščaka redovito pohađa edukacije i seminare kako bi Vam pružili jedinstveno profesionalno iskustvo kupovine. U sklopu poslovnice Medveščak nalazi se ordinacija uređena po zadnjim standardima optometrijske struke te svakodnevno možete dogovoriti svoj termin za provjeru dioptrije i/ili pripasivanje kontaktnih leća.
 Uz Essilor VisioOffice stroj za precizno određivanje mjera nosioca naočala, više ne morate brinuti o dugotrajnom procesu privikavanja na nove naočale. Jedino što Vam može stvoriti problem je veliki izbor dioptrijskih i sunčanih naočala, ali uz savjete našeg tima zasigurno ćete pronaći najbolji izbor za Vas. Kako poslovnica ima veliku zalihu kontaktnih leća najprodavanijih proizvođača vrlo je vjerojatno da će Vaše kontaktne leće, uz pripadajuće otopine, biti dostupne odmah.


Livision optika 3 (Zagrebački Velesajam)
Nalazi se na Zagrebačkom Velesajmu, blizu glavnog ulaza gdje ćete uvijek bez problema naći parking ukoliko dolazite automobilom. Naša treća optika ujedno i najveća, pružit će vam svakako ugodnu atmosferu.
 Više od 1500 modela dioptrijskih i sunčanih naočala čekaju Vas na jednom mjestu.
 Naš stručni tim svaki dan vrši besplatne provjere vida s najmodernijom dostupnom opremom uključujući i Visioffice tehnologiju. Podučavamo prve nosioce kontaktnih leća o stavljanju i skidanju istih.
 U poslovnici se nalazi radiona za izradu naočala, ordinacija, te što mame i tate najviše veseli „dječji kutak” za mališane. Slobodno povedite svoje najmlađe jer će se brzo zaigrati u dječjem kutku, a vi ćete bezbrižno birati između 1500 modela. Livision optika 3 je mjesto gdje su kvaliteta, trendovi i zdravlje vaših očiju na prvom mjestu!
Raznolika ponuda dioptrijskih i sunčanih naočala te cijene pristupačne svakom klijentu omogućit će vam potpuno uživanje kod biranja savršenih naočala! Kontaktne leće i otopine originalne kvalitete i najsvježijih zaliha također ćete pronaći u Livision optici 3! 

Veselimo se upoznati vas!


Jesmo li spomenuli da smo i dog friendly optike? :)


Kako doći do nas i brojevi telefona naših poslovnica nalaze se ovdje!

Veselimo se Vašem dolasku!
Livision optika Povezani sadržaj