WOOW - nova i doslovno woow-hoo kolekcija u Livision optikama!

WOOW - nova i doslovno woow-hoo kolekcija u Livision optikama!

Objavljeno 13.10.2023.

WOOW - novi francuski brend koji već sada možeš isprobati u našim optikama! Pulsiraj u ritmu funka i disca, te stvori vrtlog pozitivnosti!

WOOW-HOO!

 LET'S FUNK!

Ništa ne može zaustaviti živahni i ekscentrični francuski brend koji, nakon vesele proslave svoje 10. obljetnice prošle godine, nastavlja uživati... Ponosno i s finoćom. Ovom prilikom, dizajneri iz WOOW-a
spremni su vas odvesti (ili bolje rečeno, natjerati na groove) na plesnom podiju: cue the music maestro!
Pretvorite život u vječno slavlje, od svitanja do ponoći, od dioptrijskih okvira do sunčanih naočala.
Pusti, usudi se zračiti!

DOBRE VIBRACIJE - Poput živahnog odjeka električne energije na plesnom podiju, WOOW odiše vitalnošću. Pikantne i elegantne, one krase oči i proširuju svoju pozitivnu energiju u njihove raskošne obline: kolaž oko okvira stvara živopisnu vibraciju. Ovo su naočale od kojih ćete uistinu zavibrirati!

ZASIJAJ - Napravite korak u stranu i zakoračite u središte pozornosti uz WOOW! Glamurozan i nestašan, ovaj vrlo ženstveni brand pršti divnim živim bojama iz sedamdesetih. Suptilan? Apsolutno. Ikonski? Sigurno.

RECI WOOW WOOW? Što? Kako? Zapravo ne znate, ali jedno je sigurno: nećete reći ne životu odabirom elegantnog i avanturističkog WOOW okvira! Sofisticirane, elegantne linije, praznik za oči u trendi bojama... odvažite se i RECI WOOW!WOOW kolekcija pulsira u ritmu funka i disca, stvarajući eksplozivan vrtlog pozitivnosti ... Divno retro!
Paleta boja rezonira s glazbenim vibracijama i crpi inspiraciju iz živahnih 70-ih i 80-ih: psihodelična ljubičasta, sunčano žuta... Elegantni dizajni svakog dioptrijskog okvira prate električnu energiju tih razdoblja, koji je ostavio neizbrisiv trag u svijetu stila. Pretvorite život u vječno slavlje, od svitanja do ponoći, od dioptrijskih okvira do sunčanih naočala.

 Pusti, usudi se zračiti. Osmislite se ponovno uz WOOW !
Kolekciju WOOW potraži u našim optikama, a dio kolekcije prolistaj u galeriji and Let's dance!
 
Livision optika
11 godina s Vama!