Essilor InterView

Essilor InterView

Autor: Livision optika − Objavljeno 23.10.2017.

Leća za srednju udaljenost - rad za računalom

Essilor InterView® spaja optimalnu izvedbu za vid na blizinu sa prednostima leća za čitanje, kao što su praktičnost, jednostavnost i povremeno nošenje. Interview ima sve prednosti jednojakosne leće za blizinu, ali dodatno pruža dobar vid na srednjoj udaljenosti.


PREDNOSTI ZA NOSIOCA
•Oštar vid od blizine prema srednjoj udaljenosti
•Omogućuje prirodan položaj tijela prilikom gledanja na blizu i srednjoj udaljenosti
•Rašireno polje vida radi trenutnog prijelaza sa vida na blizinu na vid za srednju udaljenost
•Prirodan izgled i držanje
•Široko polje vida na blizinu i srednju udaljenost
•Iznimno brza i jednostavna prilagodba


Neke osobe, prezbiopi odlučuju se za naočale za blizinu. Ove naočale za čitanje korigiraju vid na blizu i sve do udaljenosti do 50 cm, iznad toga sve je mutno. Međutim, u stvarnosti sve te osobe jednom osjete potrebu za dobrim vidom i na srednjoj udaljenosti. Mnoge naše svakodnevne aktivnosti vezane su za srednju udaljenost. Od jednostavnih radnji kao što su konverzacija, večera, kućanski poslovi do radnji vezanih uz posao; u uredu ili trgovini, gdje god se sjetite.


MLADENAČKI IZGLED, PRIRODAN NAČIN NOŠENJA NAOČALA
Postoje očigledni znakovi koji nam pokazuju gubitak vida na srednjoj udaljenosti. Gurate naočale prema vrhu nosa, pomičete glavu prema natrag? Ovo su znakovi da standardne naočale za čitanje ograničavaju vaš vid na udaljenost za čitanje ili neznatno preko: ne riješavaju potrebu za srednjom udaljenosti koju trebate! Međutim, postoji jednostavno riješenje: InterView® - leće za blizinu za sve vaše aktivnosti na blizu, kao i malo dalje! Nema više potrebe za naočalama za čitanje koje stoje na vrhu nosa te stvaraju dojam starije osobe. Mladi prezbiopi često su zabrinuti za svoj izgled dok počinju s nošenjem naočala. Uz Interview, nosioci će doživjeti prezbiopiju na potpuno novi način.Interview leće preporučuju se:
•Za ljude koji radno vrijeme provode na računalu
•Nosiocima jednojakosnih leća za blizinu s potrebom za korekcijom na srednjoj udaljenosti
•Mladim prezbiopima

Dostupni modeli Interview leća:
•Interview 0.8
•Interview 1.3


Pri kupnji naočala za blizinu, odnosno čitanje većina ljudi se odlučuje za jednojakosne leće. One su u praksi idealne za čitanje i gledanje predmeta do 50 cm, ali da bi vidjeli preko te udaljenosti prisiljeni smo naočale spustiti na vrh nosa ili ih skinuti. Zbog toga su Interview leće idealan izbor jer nam pružaju oštar i prostran vid na blizinu i pružaju nam oštar i prostran vid na srednjoj udaljenosti do 2 m.


 
Kao rezultat postepenog gubitka prilagodbe, jasno polje vida za blizinu kod nosioca smanjuje se na udaljenost od 50 cm. Zahvaljujući Interview 0.80 lećama, prijelaz s vida na blizinu na vid na daljinu je trenutan i bez greške. Vid na blizinu, koji je izuzetno važan za osobe iznad 40 godina savršeno funkcionira uz Interview leće. Interakcija s okolinom potpuno je prirodna, bez obzira radi li se o uredu, sastancima ili druženjima. Zahvaljujući dubini polja vida od 1.30 kod Interviewa nosioci iznad 50 godina ugodno ostaju u dodiru sa svijetom koji ih okružuje.S Essilor InterView® lećama trenutno će te uživati u puno jasnijem vidu nego prije:

◦Savršena jasnoća za sve vaše aktivnosti na blizu
◦InterView® za veću udaljenost - do 2 metra za razgovor za stolom dok čitate menu ili radite za računalom. Bit ćete u interakciji s drugima i sa okruženjem
◦Mladalački izgled i prirodan način nošenja naočala
◦Nema više neugodnosti zbog stalnog skidanja i stavljanja naočala
◦Nema potrebe za dvoje naočale-jedne za čitanje i jedne za računaloPovezani sadržaj