Besplatna provjera vida u našim poslovnicama tijekom srpnja i kolovoza

Besplatna provjera vida u našim poslovnicama tijekom srpnja i kolovoza

Autor: Livision optika − Objavljeno 15.07.2015.

Pozivamo Vas na besplatnu provjeru dioptrije u naše poslovnice

Tijekom ljetnih mjeseci kada mnogo ljudi zbog vrućine pobjegne u južnije krajeve, mi i dalje brinemo o Vašem vidu. Stoga Vas pozivamo na besplatnu provjeru vida!

Bez obzira na to kakvo je vaše fizičko zdravlje, važno je redovito kontrolirati oči.
Provjera vida kod odraslih osoba koje već nose naočale izrazito je važna jer daje uvid u pravo stanje vida i odgovor na pitanje odgovaraju li postojeće naočale. Kod prezbiopa, gdje se porast dioptrije očekuje svake 2 – 3 godine, pregled vida sastavni je dio redovite brige o zdravlju.
Isto tako je i kod djece vrlo važno na vrijeme otkriti postoje li ikakve smetnje prilikom gledanja.Podsjećamo Vas da na besplatnu provjeru vida obavezno ponesete svoje postojeće naočale, a ako nosite kontaktne leće da dođete s njima u očima. Provjerava se postojeća korekcija i kakvo je stanje samih naočala ili kontaktnih leća te uzrokuju li kakve probleme. Osim vida na daljinu ili blizinu, u dogovoru s našim stručnim osobljem može se napraviti provjera za točnu udaljenost koja Vam treba, npr. za računalo ili za rad na jako male ili velike udaljenosti.

Isto tak Vam napominjemo da naši KUPI, UŠTEDI, VIDI kuponi vrijede još do 31.7.2015.

Brinite o Vašim očima, čak i onda kad je vrijeme godišnjih odmora, jer ga Vaše nemaju!

Povezani sadržaj