Budi drugačiji! Izaberi...

Budi drugačiji! Izaberi...

Autor: Livision optika − Objavljeno 01.03.2018.

Izrazite sebe i svoj stil novim dioptrijskim okvirom!

Dosta Vam je istih klasičnih okvira i razvikanih brendova koje viđate po cijelome gradu?
Upravo zbog smo u našu ponudu uvrstili nekonvencionalne i uzbudljive brendove dioptrijskih okvira kojima ćete se, ne samo istaknuti iz mase, nego će oni postati dio Vaše osobnosti i naglasiti ono što vi želite!

Izrazite svoj stav i stil dioptrijskim okvirom! Zašto ne?! Dioptrijski okvir nosite cijeli dan i svaki dan, on je prvo po čemu Vas ljudi prepoznaju. Zašto bi bio običan, ako ni Vi niste takvi! Neka dioptrijski okvir postane Vaša moto!


Odaberi vonBogen!
Njemačka kvaliteta u ludom dizajnu! Šareni, prugasti, veseli i otkačeni! vonBogen okviri pršte pozitivom i momentalno podižu raspoloženje! Uveselite sebe i druge vonBogen okvirima!


Odaberi KaleosEyehunters!
Odvažni i profinjeni! Elegantni okviri koji donose dašak luksuza i naglašavaju Vašu suvremenu modnu osviještenost! Zablistajte poput pravih diva noseći ove glamurozne okvire KaleosEyehunters!


Odaberi Roger Eye Design!
Samo za najhrabrije i ''najluđe'' među Vama! Roger okviri izašli su direktno iz Snapchat aplikacije i izgledaju kao da ste svoje lice provukli kroz filter na smartphone-u! Hodajući cartoon!


Odaberi Seeoo!
Prve naočale za čitanje bez ručkica u Hrvatskoj! Poseban upečatljiv dizajn Seeoo naočala čini ih idealnim naočalama za čitanje. Lagane, avangardne i funkcionalne.


                                                                  Navratite u naše optike i istaknite svoj stil! 
Livision optika
Ul. grada Vukovara 58a
Medveščak 25
Avenija Dubrovnik 13 (Velesajam)
ZAGREB

Povezani sadržaj