Najtraženijii modeli naočala ove sezone

Najtraženijii modeli naočala ove sezone

Objavljeno 29.03.2024.

Okviri van okvira; vonBogen, Roger, Variation Design, Tree, Mad in Italy

Na modnoj reviji koju smo organizirali predstavljene su proljetne kolekcije naočala kultnih brendova Roger, vonBogen, Mad in Italy, V-design i Tree. Ovo događanje privuklo je brojne ljubitelje estetike, a među okupljenima su bili Anja Alavanja Viljevac, Antonija Šola, Nikolina Pišek, Frano Ridjan, Maša Zibar, Sonja Švajhler, Ivana Blažoti, Dorin Zelenika, Click4Chic, Hungry Mile, Internetmater i ostali. Ljubitelji odvažnog stila sigurno će ponovno doći na svoje novim kolekcijama koje krase neobični dioptrijski okviri poput sada već prepoznatljivih kocka-krug modela i jarke te šarene boje u metalnoj ili acetatnoj varijanti. Modnu reviu pogledaj na linku.

Doista se ponosimo što u ponudi imamo okvire izvan svih okvira. Jer danas naočale više nisu znak poodmakle dobi, već pravi modni izričaj. Uostalom, zašto bismo imali samo jedan model kada je raznolikost modela tolika da se teško možemo odlučiti koje bismo nosili.“

NAJTRAŽENIJI MODELI NAOČALA OVE SEZONE 

Okupljeni su mogli pogledati kolekciju nizozemskog brenda ROGER  čija je filozofija - dizajniran za one koji su umorni od dosadnih naočala. O razigranom i pomalo šašavom dizajnu najbolje svjedoče omiljene kolekcije Cartoon, New Cartoon, Anime i Outline. vonBogen odlikuje vrhunski dizajn – njemački standard. vonBogenova godišnja ponuda  proteže se na šest kolekcija s više od 200 različitih modela okvira  od ekskluzivnih do klasičnih pa sve do mladenačkog i pomalo drskog dizajna. U novoj kolekciji umjetnost i dizajn se spajaju u jedinstvene acetatne okvire. U središtu su snažne, žive boje i ekspresivni oblici.  V-design (Variation Design) – francuski brend koji novom kolekcijom ponovno potvrđuje averziju prema monotonom pa je upravo zato kolekcija za nadolazeću sezonu puna boja, neobičnih materijala i detalja kao što su krila leptira.  Mad in Italy – inspiriran je tračkom ludila i opuštenosti koje karakterizira Talijane. Vrhunska kvaliteta, prepoznatljiva talijanska estetika te suptilna doza ekstravagancije – sve što trebaju jedne naočale.  Tree – dizajnerske naočale ručno izrađene u Italiji i Japanu. Kreiranje proizvoda za njih znači brinuti se o svakom koraku njegovog razvoja. Od ideje, dizajna, do proizvodnje.. 
Sve dodatne informacije vezano uz okvire i provjere vida potražite u našim poslovnicama koja se nalazi se na tri adrese u užem i širem centru Zagreba, a to su: Savska cesta 58, Medveščak 25 i Avenija Dubrovnik 13. 

Povezani sadržaj