eXkluzivno predstavljamo - novu Varilux X seriju!

eXkluzivno predstavljamo - novu Varilux X seriju!

Autor: Livision optika − Objavljeno 04.07.2017.

Generacija X

Najnoviji pristup vida na blizinu - Varilux X Design! Proširena zona nadohvat ruke!
Kao odgovor na izazove vida na blizinu s kojima se susreću današnji prezbiopi, Varilux X donosi inovacije u dijelu leće koji se koristi pri gledanju na 40 do 70 cm udaljenosti ruke.U prethodnim dizajnima progresivnih leća za blizinu se uzimala u obzir jedna zona, ona koja se odnosila na udaljenost od 40 cm i 36 stupnjeva. Danas, za Varilux X series uzimaju se u obzir sve udaljenosti prilikom gledanja na blizinu. Ove različite  udaljenosti odgovaraju okruženju udaljenom između 40 i 70 udaljenosti ruke.

Varilux X series progresivna leća nosiocu pruža priliku da nesmetano zapazi svaki detalj u zoni nadohvat ruke, kao i puno šire.

 

Zona za blizinu je proširena kao nikad do sada zahvaljujući kombinaciji 3 revolucionarne tehnologije.
NANO - revolucija u poluproizvodu. Osovna struktura leće je rekonstruirana za vrijeme kalkulacije na način da eliminira plivajući efekt.
SYNCHRONEYES - revolucija u binokularnom vidu.  Uzimajući u obzir fiziološku razliku između oba oka, SynchronEyes osigurava izuzetno široka vidna poljaNOVA XTEND revolucija u konceptu leće. Xtend tehnologija pruža oštar vid na više udaljenosti za isti smjer gledanja: nosioc nesmetano zapaža svaki detalj u zoni nadohvat ruke i puno više, čak i u pokretu!
  
Kod Varilux X serije se u obzir uzima volumni udio vida po zonama! Duljina ruke je veličina u kojoj potrebe vida doživljavaju najveće promjene. Povećana uporaba pametnih telefona, tableta i multitasking najviše utječu na brze promjene zona vida potrebne za kvalitetno funkcioniranje!

 

Povezani sadržaj