Nova generacija Crizal sloja - Crizal Sapphire

Nova generacija Crizal sloja - Crizal Sapphire

Autor: Livision optika − Objavljeno 19.02.2019.

Prozirnost nikad jasnija

Naš planet postaje sve svjetliji zahvaljujući sve većoj količini rasvjete i uređaja s ekranima. Kao posljedica osvjetljenja javlja se neugodna refleksija koja utječe na smanjenje kvalitete našeg vida.

Zahvaljujući dugogodišnjem predanom radu na istraživanju o zaštiti naših očiju od ove neugodne pojave i poboljšanju kvalitete vida, s ponosom vam predstavljamo novu generaciju Crizal sloja - CRIZAL SAPPHIRE!Svjetlo je svugdje....Trgovačaki centri, vožnja noću, ekrani... Stalno smo izloženi raznim izvorima svjetla. Moderni život prepun je svijetla. 
To dovdi do svijeta punog refleksije.
Reflekskija se pojvaljuje kada zrake svjetla pogode površinu leće i odbiju se od nje. Što je više svjetla oko nas, više smo izloženi refleksiji. Svjetlo dolazi sa svih strana, pogađa obje površine leće - prednju i stražnju.Zbog  refleksija utječe na naš svakodnevni život što dovodi do novih načina ponašanja, bilo na svjesnom ili nesvjesnom nivou.Crizal Sapphire - nova naočalna leća dizajnirana da štiti od refleksije bez obzira odakle svjetlo dolazi. Ovo je moguće zahvaljujući novoj 360 Multi-Angular Technology - tehnologija koja anulira odbljesak zbog čega je slika onoga što gledamo puno jasnija i življa. Također pruža savršenu estetiku zahvaljujući smanjenu refleksije


Prednosti novog Crizal Sapphire sloja su jasniji vid i bolja estetika.


Od 01.03.2019. Crizal Sapphire u potpunosti zamjenjuje doradu Crizal Forte, na svim lagerskim i recepturnim lećama.

Povezani sadržaj