Nove generacije jednojakosnih naočalnih leća - Eyezen Start i Eyezen Boost

Nove generacije jednojakosnih naočalnih leća - Eyezen Start i Eyezen Boost

Autor: Livision optika − Objavljeno 07.05.2019.

Naočale prilagođene suvremenom načinu života.

Eyezen je kompletan raspon leća dizajniranih za potrebe suvremenog načina života u tehničkom okruženju koji je promjenio položaj našeg tijela, udaljenost za čitanje i navike. Eyezen su jednojakosne leće dizajnirane za suvremeno okruženje, koje uvažavaju nove potrebe vida, štite oči od dodatnog napora danas, za bolji i zdraviji vid sutra.
ŠTO SUVREMENO OKRUŽENJE ZNAČI ZA OČI?
Digitalni uređaji su BLIŽE očima.  Zurimo u njih, 
NE TREPĆEMO dovoljno.  Svijetlo emitirano s ekrana BLIJEŠTI.
Stalo prilagođavamo naš vid različitim udaljenostima,
STALNO POMIČEMO GRANICE FOKUSIRANJA.

Zapravo, naše oči prirodno nisu stvorene za konektirani život: nakon samo 20 minuta gledanja u objekt koji nam je blizu, naš vid slabi i suočavamo se s:


 
Eyezen leće su trajno rješenje za sve ametrope te zamjenjuju standradne jednojakosne leće.
Prednosti za nosioca Eyezen leća:
- smanjenje zamora oka kod dugotrajnog gledanja u ekran
- omogućuju bolju čitljivost sitnih slova
- prezbiopima omogućuju prirodan položaj tijela pri upotrebi pametnih telefona


NOVI EYEZEN RASPON - EYEZEN START I EYEZEN BOOST


EYEZEN START
Po prvi put na jednojakosnim lećama optimizirana je cijela površina leće za obje zone, daljinu i blizinu zahvaljujući dvjema referetnim točakama. Eyezen Start leće imaju točnu dioptriju koju nosioc treba preko cijele površine leće, bez obzira na smjer gledanja i nagib oka
Nosiocu pruža opušten vid, osobito prilikom upotrebe digitalnih uređaja. Kod standardnih jednojakosnih leća nosioc možda ne zapaža gubitak oštrine vida, ali oči rade s puno više napora što često uzrokuje zamor oka.

Preporučuje se svim nosiocima naočala od 18 godina te sve osobe koje osjećaju umor očiju, peckanje, probleme s nejasnim vidom, a više i Eyezen Start leći pročitajte ovdje.

EYEZEN BOOST
Zahvaljujući zoni s pojačanom dioptrijom, Eyezen Boost leće pospješuju čitanje sitnih slova i korištenje digitalnih uređaja koji zahtjevaju brzu i čestu prilagodbu oka na različite udaljenosti, istovremeno štite od blještanja i plavo-svjetla.
Raspon Eyezen Boost naočalnih leća:
Preporuča se osobama mlađim od 45 godina koji više od 3 sata dnevno provedu za računalnim uređajima. Više pročitajte ovdje.Više o novim Eyezen proizvodima možete saznati u našim poslovnicama

Povezani sadržaj