Otvorenje nove Livision poslovnice na adresi Medveščak 25

Otvorenje nove Livision poslovnice na adresi Medveščak 25

Autor: Livision optika − Objavljeno 15.10.2014.

Povodom otvorenja SUPER popust, 30% na sav asortiman!

Da je Zagreb bogatiji za još jednu optiku, dokazuje naš novo otvoreni, izložbeno prodajni prostor LIVISION OPTIKE. 

Na prostoru od 92 m2 može se naći veliki izbor dioptrijskih okvira kao što su: Furla, Carolina Herrera, Max Mara, Shiluette, Guess, Police i mnogi drugi,  sa naočalnim lećama proizvođača Zeiss, Essilor, Rodenstock i drugih.


Kontaktne leće dostupne su za svaki tip oka, pa čak i za one koji svoje oči žele učiniti nesvakidašnjim. To su dioptrijske leće u boji Air Optix colors, Freshlook, Colortones i druge. U ponudi imamo Dioptrijske kontaktne leće proizvođača Alcon (Ciba Vision), Bausch & Lomb, Cooper Vision i Johnson & Johnson. 

Kako LIVISION OPTIKA  u Vukovarskoj 58a vrši besplatne provjere vida, tako i u novootvorenoj optici možete doći i besplatno provjeriti svoju dioptriju.

 

Capice i vezice za naočale, otopine i kutijice za leće su samo jedan dio ponude iz naše široke lepeze proizvoda i usluga koju smo pripremili za vas. 


S našim stručnim timom ŽELIMO, MOŽEMO i ZNAMO učiniti vid boljim!

Povodom sutrašnjeg  (16.10.2014.) otvorenja naše druge poslovnice, na adresi Medveščak 25, do 25.10.2014. svim kupcima na novoj lokaciji poklanjamo slavljeničkih 30% popusta na cjelokupan asortiman.

Zato dođite i iskoristite priliku i uzmite svoj poklon dobrodošlice. Vidimo se sutra! 

Vaša Livision optika


Poslovnica 2

Livision optika

Medveščak 25

tel: 01/ 4666 171  

Povezani sadržaj