Persol - nova kolekcija dioptrijskih okvira!

Persol - nova kolekcija dioptrijskih okvira!

Autor: Matea − Objavljeno 10.03.2022.

Moderni geometrijski oblici i ne vidljive značajke izvedbe obilježavaju originalni Persol oblik sa kreativnim ikonama nove generacije.

 Persol je jedna od najstarijih talijanskih tvrtki za proizvodnju dioptrijskih okvira i sunčanih naočala. Ime je izvedeno od peri l sole što znači „sunce“. Persol je osnovao fotograf Giuseppe Ratti koji je vodio vrijeme da naočale moraju biti prije svega ugodne za nošenje. Predstavljajući svoju jedinstvenu povezanost sa svijetom kina, ekskluzivna nova kolekcija i posvećena kampanja slave Persolovu ulogu protagonista, kako na ekranu tako i izvan njega.


Nova kolekcija odiše sitnim ručno rađenim detaljima koji odaju šarm eleganciju, ali su ujedno i sportskog stila. Ekskluzivni potpis nove kolekcije izrađeni su od celuloznog acetata , dok simbolična paleta klasične crne ili baršunaste boje podsjeća na originalno kino sjedalo. 


Poigravanje sa stilskim i vremenskim pozicijama, elegantnim dizajnom i prirodnim svjetlom za utjelovljenje stava Persola bez napora, uz privlačnu neposrednost, dok pažljivo odabrani rekviziti stvaraju suptilne poveznice na kultne filmove iz prošlosti.


Perso l također obilježava svaki model svojim prepoznatljivim metalnim detaljima Supreme Arrow i Meflecto fleksibilnim sustavom krila. Patentiran kasnih tridesetih, Meflecto je prvi sustav na svijetu dizajniran kako bi krila naočala učinio fleksibilnijim i osigurao maksimalnu udobnost.


Novu kolekciju potražiti u najbližoj Livision optici.

Livision optika

Ul. grada Vukovara 58a

Ul. Medveščak 25

Avenija Dubrovnik 13 (Zagrebački velesajam)

Povezani sadržaj