vonBogen - nova kolekcija

vonBogen - nova kolekcija

Autor: Matea − Objavljeno 13.03.2022.

vonBogen okviri uljepšat će Vam svaki dan svojim veselim bojama i zanimljivim oblicima što ih čini jednom od naših najposebnijih kolekcija!

VonBogen je njemačka tvrtka koja se bavi proizvodnjom kvalitetnih dioptrijskih okvira, a naglasak daju izdržljivosti i dizajnu većih modela.

Kao i uvijek, svi modeli izrađeni od kvalitetnog acetata ili laganog i čvrstog metala, VonBogen ostaje vjeran svom specifičnom izboru boja i dizajna zbog čega i dalje iskače iz mase! 


Svi modeli su različitih i neobičnih geometrijskih oblika, raznih šarenih boja koje se savršeno slažu uz nadolazeće ljetne dane.


Izrazito čvrst, a lagani flex materijal vonBogen Crashtest okvira gotovo da se odupire zakonima fizike i tako ove okvire čini udobnima za nošenje cijeli dan u svakoj situaciji! Moderni i različiti dizajni ovih okvira odgovaraju svim prigodama, ali i uvjetima!


Kompletna vonBogen Green kolekcija izrađena je od biorazgradivog acetata,

a sve futrole za okvire iz Green kolekcije izrađene su od prirodnog biorazgradivog materijala - pluta. Kupnjom vonBogen Green okvira pomažete očuvanju okoliša. Više o vonBogen Green kolekciji pronađite ovdje .


U galeriji pogledajte dio nove vonBogen kolekcije, a za potpuni doživljaj posjetite Livision optiku.

Livision optika

Ul. grada Vukovara 58a

Ul. Medveščak 25

Avenija Dubrovnik 13 (Zagrebački velesajam)

Povezani sadržaj