Promocija PROGRESIVNIH NAOČALNIH LEĆA

Promocija PROGRESIVNIH NAOČALNIH LEĆA

Autor: Livision optika − Objavljeno 05.10.2018.

Uz kupnju jednog para progresivnih naočalnih leća, kao drugi, BESPLATNI, možete dobiti i uredske ili digitalne naočalne leće!

Trenutno je u tijeku promocija AKCIJE  VARILUX 1+1.
Kao što već znate kupnjom jednog para VARILUX naočalnih leća, drugi par Vam darujemo. Ono u što ste možda manje upućeni je to da umjesto drugog para progresivnih naočalnih leća možete dobiti ili uredske naočalne leće - InterView ili digitalne naoćalne leće - DigiTime.

Proces slabljenja vida na blizu s godinama nazivamo prezbiopija - prirodan proces kojeg se ne treba plašiti.
Naočale s progresivima omogućavaju jasan vid prezbiopima na svim udaljenostima – jedne naočale za sve udaljenosti.
Varilux progresivi nude najbolje rješenje svima koji žele dobar vid na svim udaljenostima i u svim prilikama. Osim što pružaju optimalnu udobnost vida, šire vidno polje uz  oštriju sliku i visok kontrast na bilo kojoj udaljenosti. 


Ipak, ako radite za računalom više od 3 sata dnevno optimalno riješenja za Vas su uredske naočalne leće.
Neke osobe, prezbiopi odlučuju se za naočale za blizinu. Ove naočale za čitanje korigiraju vid na blizu i sve do udaljenosti do 50 cm, iznad toga sve je mutno. Međutim, u stvarnosti sve te osobe jednom osjete potrebu za dobrim vidom i na srednjoj udaljenosti. Mnoge naše svakodnevne aktivnosti vezane su za srednju udaljenost. Od jednostavnih radnji kao što su konverzacija, večera, kućanski poslovi do radnji vezanih uz posao; u uredu ili trgovini, gdje god se sjetite.
InterView® - leće za blizinu za sve vaše aktivnosti na blizu, kao i malo dalje! Nema više potrebe za naočalama za čitanje koje stoje na vrhu nosa te stvaraju dojam starije osobe. Mladi prezbiopi često su zabrinuti za svoj izgled dok počinju s nošenjem naočala. Uz Interview, nosioci će doživjeti prezbiopiju na potpuno novi način.Ako izrazito koristite digitalne uređaje poput mobitela, tableta i slično, vjerojatno ih držite udaljenosti do 40cm.
Za takvu udaljenost Vam je potrebna još malo jača dioptrija od one koju imate za blizinu.
Varilux Digitime su progresivne naočalne leće namijenjene prvenstveno za upotrebu u interijerima za nosioce naočala, prezbiope, straiije od 40 godina.
Pri gledanju na zaslon pametnog telefona, tableta, monitora ili televizora, VariluxDigitime, specijalno prilagođene za udaljenost gledanja na različite ekrane, pružaju rješenje kada na takvu udaljenost više ne vidimo savršeno. Na taj način možemo očuvati prirodno držanje tijela.
Varilux Digitime naočalne leće prilagođavaju se pojedinačnom ekranu za maksimalnu komociju gledanja i prirodno držanje tijela.Naše stručno osoblje svojim će Vam savjetima pomoći oko odabira idealnih naočalnih leća za Vas. Posjetite jednu od naših poslovnica u Zagrebu.Povezani sadržaj