Sjajni adventski popusti u Livision optikama!

Sjajni adventski popusti u Livision optikama!

Autor: Livision optika − Objavljeno 01.12.2016.

Uživajte u ovogodišnjem Adventu, a brigu oko Vašeg vida prepustite Livision optikama. I ove godine čekaju Vas sjajne pogodnosti u objema poslovnicama Livision optike!

Uživajte u ovogodišnjem Adventu, a brigu oko Vašeg vida prepustite Livision optikama. I ove godine čekaju Vas sjajne pogodnosti u objema poslovnicama Livision optike!

Ako Vam je dosta je mijenjanja naočala kad god morate nešto pročitati ili promatrati na blizinu pronađite rješenje u progresivnim naočalama! Progresivne naočale su naočale koje imaju dioptriju za daljinu, srednju udaljenost i čitanje, te uvelike olakšavaju cjelodnevno korištenje naočala - ujutro ih stavite, a navečer skinete!
Essilor
 i Livision optika Vam uz kupnju jednog para progresivnih naočalnih leća Varilux Vam uz kupnju jednih progresivnih naočalnih leća druge progresivne naočalne leće istih dioptrija poklanjaju!
Možete birati ho
će li Vaši novi progresivi biti sunčani, bijeli ili fotoosjetljivi!


Za profesionalne vozače i sve osobe koje osjećaju smetnje i zamor prilikom vožnje automobila tu su nove EyeDrive naočalne leće! Kada naočalne leće s antirefleksnim slojem dosegnu svoje granice, EyeDrive je tu da pokaže svojstvo oštrine vida, posebno noću. EyeDrive je inovacija za dan i noć. EyeDrive smanjuje bliještanje te pruža široko vidno polje u svim zonama - tijekom dana i noći. EyeDrive je idealna leća za osobe koje puno vremena provode na cesti: kao savršen drugi par naočala za vožnju ili kao prvi par za cjelodnevnu uporabu, pogotovo za nove nosioce.
Na sve EyeDrive nao
čalne leće Livision optika Vam odobrava 10% popusta.


Razveselite sebe ili dragu Vam osobu najljepšim božićnim poklonom - novim brendiranim dioptrijskim okvirom ili novim sunčanim naočalama. Uz popust od 50% cijene modnih okvira i sunčanih naočala top brendova poput Gucci, Italia Independent, Hugo Boss, Trussardi, Zen, Eva Minge, Diesel, Metropolitan, Marc by Marc Jacobs, Carrera i mnogih drugih izuzetno su povoljne i kao stvorene za darivanje!Livision optika misli i na sve korisnike kontaktnih leća pa do kraja prosinca  možete iskoristiti kupone s odličnim ponudana na kontaktne leće i otopine i opskrbiti se za nadolazeće blagdane i neradne dane te uživati u skijanju ili slobodnom vremenu.
-Kontaktne le
će Bausch+Lomb PureVision 2 HD + Bausch+Lomb Bioture otopina 300ml umjesto 799,00 kn platite sada 532,00 kn!
- Uz kupnju 4 kutijice Johnson&Johnson ACUVE OASYS
 kontaktnih leća, poklanjamo vam petu!
- Uz kupnju 2 kutijic
a CooperVision Biofinity kontaktnih leća dobivate otopinu CooperVision All In One Light
- Nove Alcon AirOptix Hydraglyde
 kontaktne leće za 3 mjeseca + Alcon OptiFree Pure Moist otopina od 300ml. 


Sve ostale adventske kupone možete preuzeti ovdje u PDF formatu,ili na Facebook stranici Livision optike.


Potražite nas na naše dvije lokacije:


Povezani sadržaj