TRANSITIONS SIGNATURE GEN 8

TRANSITIONS SIGNATURE GEN 8

Autor: Livision optika − Objavljeno 11.03.2020.

Nova generacija fotosjetljivih leća s inovativnom GEN 8 tehnologijom

SAVRŠENA NAOČALNA LEĆA ZA SVAKI DAN

  • Nova fotoosjetljiva tehnologija nudi još brži povratak u prozirno stanje, u zatvorenom prostoru i tamnije naočalne leće vani. GEN 8 predstavlja najbolju zaštitu od UV zraka i štetnog plavo-ljubičastog svjetla, za vaše oči
    Neopaženo se prilagođavaju svim svjetlosnim uvjetima uz maksimalnu udobnost za vaš vid
    Dostupne u 3 klasične boje i 4 moderne Style Colours


PREDNOSTI: 

CJELODNEVNA ZAŠTITA - Štite vaše oči od štetnog plavo-ljubičastog svjetla
BOLJA PERCEPCIJA BOJA - Za bolju i kvalitetniju sliku
OBOJENE SVJETLOŠĆU - Prozirne u zatvorenom prostoru i tamne vani, na suncu
SMANJUJU BLIJEŠTANJE - Udoban vid na otvorenom kao i za vrijeme gledanja u digitalne ekrane
UV ZAŠTITA - Štite vaše oči od UVA i UVB zraka

SVAKODNEVNA BRIGA ZA OČI

Svjetlo je osnova za naš vid i dobrobit. Dio spektra svjetlosti koji dopire do oka sadži komponente koje mogu biti štetne za zdravlje oka. Transitions tehnologija kontinuirano i 100% štiti oči od UVA i UVB zraka i ne dopušta im prolaz do vaših očiju. Također štiti od štetnog plavog svjetla emitiranog s digitalnih ekrana i sunca.  IZABERITE SVOJU BOJU. IZABERITE SVOJ STIL.

Uskladite svoj okvir s jednom od sedam modernih Transitions boja. Svaka boja se aktivira kada je izložena svjetlu, brzo potamni i vraća se u prozirno stanje u zatvorenom prostoru. Sada možete biti sigurni da je zdravlje vaših očiju zaštićeno i istovremeno je zadovoljena vrhunska estetika.
Od 1.3. do 31.5.2020 uz kupnju Transitions naočalnih leća i dva okvira iz naše ponude poklanjamo Vam još jedan par naočalnih leća! 
Ukoliko se odlučite za okvir iz DeRigo grupacije (Police, Furla, Carolina Herrera, Sting ili Fila) na Transitiona naočalne leće ostvarujete još 20% popusta uključujući gratis par.Povezani sadržaj