(Do)živite dobro svjetlo uz naočale za sve svjetlosne uvjete

(Do)živite dobro svjetlo uz naočale za sve svjetlosne uvjete

Autor: Livision optika − Objavljeno 25.04.2021.

Uštedite do 700kn na kupovini Transitions leća. Uz svaku kupnju Transitions leća očekuje Vas i simpatični poklončić!

Svjetlost je svuda oko nas i ona je neophodna za naše zdravlje i dobrobit.

Međutim, neka svjetla mogu biti štetna uzrokujući umor i naprezanje očiju, a mogu utjecati i na naše raspoloženje, čak i spavanje. Zaštita od takve vrste svjetla je neophodna, a kroz zadnju godinu, u vrijeme pandemije uslijed koje provodimo puno više vremena ispred ekran digitalnih uređaja, se osobito pojačala.

Jeste li i vi osvijestili koliko ste osjetljivi na svjetlo? Mrštite se, trepćete, okrećete glavu ne samo od sunčevog svjetla nego i onog s ekrana digitalnih uređaja?! Kad još tomu dodamo izrazitu štetnost ultra plavo-ljubičastog svjetlo koje emitiraju digitalni uređaji, jasno je koliko je zaštita naših očiju neophodna.

Vjerujemo da je većina nas pristalica brzih i inteligentnih rješenja. Upravo takve su fotoosjetljive naočalne leće („dioptrijska stakla“) Transitions®. Kao što im sam naziv govori, one se prilagođavaju u tranzitu ili pokretu. Iz prozirnih u zatamnjene i sve međufaze, ovisno o vanjskim uvjetima.

Suvremena tehnologija u službi jasnog vida i zaštite očiju

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, Transitions® naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One paralelno blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog ultra plavo-ljubičastog svjetla. Kvalitetna su zaštita od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnog vida i količine zatamnjenja.

Automatski se prilagođavajući promjenjivom svjetlu, Transitions® leće potamne kad su na otvorenom i vraćaju se natrag u prozirno stanje kad ste u zatvorenom.


Uz optimalnu dioptriju, odaberite i svoju boju

Transitions® naočalne leće su dostupne u svim dioptrijama, kao jednojakosne i progresivne, a kako bi što bolje upotpunile vaš stil u ponudi je 7 boja: klasična smeđa, siva i grafitno-zelena, moderna safir, amber, ametist i emerald.

Uz odabran okvir vaše dioptrijske naočale mogu biti i vaš najbolji modni dodatak jer imaju moć u potpunosti promijeniti vizuru vašeg lica, a u pravilnom usklađivanju boje okvira i boje naočalnih leća, rado će vam pomoći svaki stručnjak za brigu o dobrom vidu.

Transitions® Signature naočalne leće nove generacije GEN 8 savršeno su rješenje za dobar i zaštićen vid kroz cijeli dan, u svim svjetlosnim uvjetima. Brže se aktiviraju i vraćaju u prozirno stanje te su tamnije od prethodnih generacija.

Transitions nude uvijek uključenu zaštitu, u zatvorenom i na otvoreno , jer blokiraju 100% UV zrake i pomažu u filtriranju štetnog plavog svjetla.

Uštedite do 700 kn na kupovini Transitions* leća uz Transitions promo kupon.
Uz kupnju Tansitions naočalnih leća poklanjamo i bocu za vodu, lepezu, nosač za pametni telefon za trčanje ili platnenu torbu ;)Ova posebna ponuda odnosi se na dio asortimana i traje do 31.08.2021. ili do isteka zaliha.
Sve informacije možete saznati u našim optikama.

Povezani sadržaj