Veseli blagdanski popusti u Livision optici na Medveščaku!

Veseli blagdanski popusti u Livision optici na Medveščaku!

Autor: Livision optika − Objavljeno 15.12.2014.

U skladu s nadolazećim blagdanima ovaj tjedan smo za Vas pripremili veselu akciju!

Na SVE dioptrijske okvire 25%!


Posjetite nas na Medveščaku i izaberite između brendova Max Mara, Max&Co., Boss Orange, Furla, J.F.Rey, Chantal Thomass, Tommy Hilfiger, Police,  Carrera, Trussardi i mnogih drugih okvir za sebe ( popusti i akcije se međusobno iskuljučuju). Iznenadit će Vas raznoliki izbor poslovnice na Medveščaku.

Osim velikog izbora dioptrijskih okvira, posebnost ove poslovnice je u najnovijoj Zeiss opremi, točnije i.Profileru. Ovim Zeissovim novitetom moguće je napraviti izrazito preciznu provjeru dioptrije i izraditi aberacijske mape rožnice na temelju wavefront tehnologije kojom se mjere sve aberacije rožnice, ne samo refrakcijske  pogreške, a koje mogu utjecati na kvalitetu dobrog vida.

Za najbistriji pogled kroz naočale odlučite se za i.Scription naočalne leće u u koje su ukalkulirane aberacijske mape rožnice napravljene i.Profilerom, a koje otklanjaju sve nepravilnosti poput odbljeska i halo efekta koje regularnim naočalnim lećama nije moguće u potpunosti ukloniti, osobito za vrijeme večernjih i noćnih sati. 

i.Scription naočalne leće pojačavaju kontrastni vid tako da je omogućen puno oštriji vid nego kroz regularne naočalne leće, a isto tako omogućava puno intenzivniji doživljaj boja. Napokon se napor očiju može otkloniti u pomoću i. Scription tehnologije!

Što sve dobivamo Zeiss i.Scription tehnologijom i kako izgleda naša nova optika možete pogledati u našoj reportaži:Povezani sadržaj