Vikend kontaktnih leća na Medveščaku!

Vikend kontaktnih leća na Medveščaku!

Objavljeno 11.03.2015.

Ne propustite priliku i ostvarite 25% popusta na SVE kontaktne leće i 20% na SVE otopine! Jednom mjesečno za Vas imamo posebnu pogodnost! Svaki drugi vikend u mjesecu (petak i subota) uštedite pri kupnji svojih kontaktnih leća i otopina na vikendu kontaktnih leća u Livision optici na Medveščaku!

Ovaj vikend za Vas smo pripremili posebnu ponudu u Livision optici na Medveščaku 25:

Kupnjom bilo koje vrste kontaktnih leća ili otopina ostvraujete popust od 25% na kontaktne leće i 20% na otopine.
Zašto je bitno redovito mijenjati kontaktne leće?

Kontaktne leće, kao i svaki drugi proizvod, ima svoj rok trajanja, što znači kontaktna leća ima rok trajanja do kada ispunjava uvijete za sigurno korištenje. Iako ne osjećate neku nelagodu, ne znači da kontaktna leća nakon isteka roka ne šteti. Najvažnije je što razni mikroorganizmi nakupljeni na kontaktnoj leći mogu izazvati infekcije. Kontaktna leća više ne propušta dovoljno kisika kroz svoj materijal stoga oko, tj. rožnica ne dobiva dovoljno kisika kako bi normalno funkcionirala. Također, kontaktna leće izgubi svoje ovlaživaće koji su ugrađeni pa dolazi do većeg trenja i slabijeg vida, što vi ne morate osjetiti i primijetiti odmah, a to je štetno. S vremenom, takvim neodgovorinim nošenjem kontaktnih leća oči postanu osjetljivije,upale se znaju ponavljati, kontaktne leće se ne mogu više ugodno nositi 10 sati, te se vremenski period nošenja kontaktnih leća smanjuje i vid je lošiji.

Kako skinuti i staviti kontaktne leće pogledajte u videu:


Redovnom izmjenom kontaktnih leća smanjujete rizik od raznih upala oka te neugodnosti prilikom nošenja.
Stoga ovaj vikend dođite po svoje novo pakiranje kontaktnih leća ili otopina u Livision optiku na Medveškau 25 i ostvarite popust od 25% na kontaktne leće i 20% na otopine!

Iz ponude možemo izdvojiti nekoliko vrsta kontaktnih leća:


Biofinity,Biofinity ToricAir OptixAir Optix for Astigmatism, Air Optix Night&Day, Dailies, AquaComfort Plus, Acuvue Oasys, Acuvue Oasys for Astigmatism, 1 Day Acuvue Trueye, PureVision 2 HD, PureVision 2 HD for Astigmatism, Optima FW, Soflens Daily Dispoasable


Ponuda vrijedi od 13.03.2015. -14.03.2015. u poslovnici na Medveščaku 25.

Povezani sadržaj